Sez10 v14

NR 16 sez10 v14 Tredje Årgången
___________________________________________

I dagens nummer!

# Del 1
– Safirens spalt
– Allianserna förr och nu – försenad

# Del 2
– När Studio54 fick påhälsning och vad som hände sedan

# Del 3
-Forts
– Topp10
– Ny tävling

Safirens Spalt

Safirens spalt

Jesses vad det var svårt den här veckan att komma till skott med FN. Jag hade en given artikel om när det utbröt ett litet krig med 176, Disney, NÖN och VV. Och hur går kriget mellan VV och TheCrash? Jag fick in en öppenhjärtlig intervju som jag hade tänkt hänga upp allt runt. Och så går jag sta och lyckas tappa bort den… Massa rapporter har jag fått in. Ni lär väl få se om det blev nått av det längre ner här.

Så jag gör nåt helt annat bestämde jag mig för, när nu det andra går så trögt. Jag har funderat lite över hur allianserna ser ut nu, jämfört med när jag gjorde min första undersökning. Så det är dags för lite kartor igen och officiella allianser. Kan väl vara lämpligt inför EG.

Personligen har jag fått anledning över att fundera över spelarfrånfallet på servrarna. Vi var 7000 från början. När artefakterna kom var vi nere i 5000. Nu strax före EG närmar vi oss 3000 spelare. Vad jag har sett så är under ett dygn vid given tidpunkt 5-15% online. Snitt 300 st. Hur många är aktivast av de aktiva då? Enligt min erfarenhet brukar man kunna mobilisera 20% i föreningssammanhang. Kan man jämföra allianserna med en förening? Jo delvis, ger iaf ett mått som inte kan vara mer fel än nått annat *skratta* Det blir 60 st riktigt aktiva på servern från början till slut. Med resterande 240 som aktivt stöd/spelpartner och så en massa mellan och lågaktiva konton som på sitt sätt bär upp resten, fotfolket – kanonmaten – vete/deffskyfflarna. När EG närmar sig slutet är vi förmodligen nere på 1000 – 1500 spelare. Fördelar sig frånfallet av spelare jämt mellan de aktiva och de mindre aktiva? Jag inbillar mig att det finns en större andel aktiva på slutet.

Varför slutar folk? Även på konton som är helt ok så lägger folk ner. Det finns naturligtvis massor med olika orsaker till det, men jag tänker mera på kynnet hos spelare nu. Startspelare har jag sett mera av den här gången. SuEr, Dr House t ex. Snabb, intensiv och kort karriär. Nu har jag hittat en sort till, de som slutar så fort nått går dem emot. En sort jag har svårt att förstå då jag själv gärna vill slutföra något jag börjar på. Man undrar hur det går för dessa senare i livet när det är dags för ”I nöd och lust”.

Jag började på Humflux, han tyckte bara det var roligt i början. Och när det bara gick bra och inte toppenbra så tröttnade han. Att hamna i samma område som Dr House, Callidus och Sleeping Beauty som alla låg på Topp plundrare underlättade ju inte ^^. Eftersom jag inte tänkt mig vara huvudansvarig för kontot så flyttade jag över till Callidus. Och i skrivande stund är det så igen, jag sitter där med ett gäng cos som jag sporadiskt ser till. Ska jag bli tvungen att leta efter ny bostad igen?

Jag har hört talas om ett trivsamt seniorboende för avdankade spelare borta hos EDDHS[E], där man möts av både kärlek och bitska kommentarer och kan få sig lite trevligt tjejsnack. Finns det plats för en snart avdankad journalist oxå?

Safiren

*********************

Allianserna förr och nu

Det här hann jag inte göra färdigt, vi får väl se när det kommer ut.

*********************
# Del 2 
– När Studio54 fick påhälsning och vad som hände sedan
– Topp10
– Ny tävling

När Studio54 fick påhälsning och vad som hände sedan

Jag har fått in en hel del material om offensiverna som har böljat fram och tillbaka i SÖ. När jag skickade ut förfrågningar om rapporter och kommentarer så kom jag i kontakt med -_- och vi fick en lång och trevlig pratstund. Han undrade förståss över hur Callidus kunde tappa 2 offar och 2 artefakter. Han berättade att de scoutat före och sett att det stod 100K prettar i A04 innan de anföll natt 2. Men att det bara fanns 50K kvar när de kom fram. Byggplanen blev en bonus. Han undrade oxå varför vi inte räddat offen genom att göra om byn till hs. Han berättade mer men eftersom jag lyckades tappa bort hela konversationen och mitt minne är grumligt från den gångna veckan med mycket nattvak så törs jag inte upprepa med risk för att blanda ihop allting.

Inpass från -_- 

Hej,

Dagen innan hade alkohol och vincentvega tagit över ena offbyn men vincent ville köra igen eftersom han ville lägga ned spelandet.
Vi scoutade runt lite och såg att din offby hade 100k prettar vilket var ungefär vad hans kvarvarande off kunde ta.
Eftersom ni hade litet örnöga i HS fejkade sickboy HS med hjälte plus att vi och vincent fejkade nollnings vågor efter honom.
Allt gick som planerat iaf förutom det att de var mindre def i offbyn nu när attackerna landade än när vi scoutade. En bonus artefakt fick vi också som vi inte hade koll på.

Sedan kommer jag faktiskt inte ihåg mer än så tyvärr av vad jag berättade :S

/M

***
Eftersom -_- var så öppenhjärtlig så svarade jag likadant och berättade att det var janbanan som hade tagit kontot och tillsammans med Fras på Phantera gett sig ut på krigarstråt mot Studio54. En offensiv som sammanföll med attacker från 176, NÖN och Disney. Hämnden från studion lät inte vänta på sig och för Callidus del sammanföll den med en offensiv från TC. Janbanan höll fortfarande kontot, Robin tittade in då och då och undrade var som hände. Jag satt standby och var in ibland och farmade och passade vete, men i övrigt höll Erik och jag oss undan för att inte störa vad janbanan höll på med. Vi kom överens om att A02 skulle göras till hs om det visade sig nödvändigt för att rädda offen där. När jag frågade janbanan om läget fick jag veta att allt var lugnt, så framåt småtimmarna gick jag och nattade. Och vaknade till en förlorad off och förlorad stor diet, och samma by var fortfarande hs..

Det här fick killarna att drabbas av vad jag brukar kalla Traviansyndromet och jag insåg framåt nästa natt när attackerna från studion på nytt började ramla in att ingen tänkte göra något åt det. Under mina försök att skaffa fram deff började jag inse att det fanns en fnurra på tråden mellan Callidus och vår deffare. De var inte nöjda med janbanan och Fras utflykter som dragit på VV studion. De behöll sin deff för att skydda sig mot egna attacker istället för att deffa Callidus off/stor diet. Jag hade under dagen skickat hem halva deffen från A04, för att be att få dem omplacerade för att möta attacker från TC. Jag fick inte tillbaka dem.

Då bestämde jag mig för att använda byggplanen som jag hade i A04 till att bygga om byn till nästa hs. Det var för bökigt att skicka hem den deff jag hade för att kunna flytta byggplanen så jag räknade med att förlora den och istället använda den så effektivt som möjligt resten av natten. Varenda resurs på kontot byggde stora silos och magasin och smet emellan med en ambassad och palatset så att allt var klart för att byta.

Jag tänkte som så att är det skarpt mot hs så kommer vi ändå att behöva byta. Men fejksen var så otroligt snygga så jag tänkte att det är nog bara fejks ändå. Krävs mycket pill för att fejka snyggt mot ett öga. Det var faktiskt för perfekt så jag tänkte skarpt mot A04, chansa inte, gör den till hs och gav fan i att deffa hs överhuvudtaget. Så var jag tvungen att natta till slut och lämnade över till nattco en lista på åtgärder. Töm hs, hämta ögat. Håll koll på vetet och byt hs när det närmar sig.

Nattco misslyckades av någon anledning att byta hs från mobilen. Jag vaknar ytterligare en morgon till en försvunnen off. Om om hade varit hade jag varit vaken själv, bytt hs och förhoppningsvis fått den smarta idén att skicka hem deffen eftersom det ändå var för lite som kommit och räddat byggplanen, men nu är ju sällan om. Och vår deffare blev ännu surare 😛 Nu har killarna lidit av Traviansyndromet i en hel vecka, förutom Erik som varit ute och luftat min lilla farmoff som svar på de ytterst irriterande attackerna från TC.

Men jag kan förstå att TC har ett stort behov av att öva. Jag har deffat bort övertagningsförsök där stammissarna kommit med timmars mellanrum, svepet sist – och inga katas för att riva residenset. Sedan kommer samma personer igen, nu har de lyckats synca riktigt snyggt och katas med, men bara tre stammisar. Och liknande erfarenheter från andra i VV. Några snygga saker oxå. Callidus blev av med en 15c till jokke01. Väl gömd bland alla attacker.

Lite övrig kuriosa från den natten. Vi på Callidus är specialister på att idiotdöda vår hjälte. Femte gången nu, tror jag. När jag skulle göra iordning så Erik kunde hämta ögat så missade jag att kolla nästa inkommande attack på byn jag skickade hjälten till så det kom typ 200 trupp och dödade den 10 min senare. Det blev till att ta fram en ny hjälte (Gk)och gulda upp sällskap (Gk) till den. Jag har usel erfarenhet av nya klena hjältar så inte ville jag skicka den ensam och se den snubbla på tröskeln och slå ihjäl sig. Det gick med typ 10 min tillgodo. För även om jag ansåg att det var fejks mot hs så ville jag inte chansa på ögat. Det var som sagt snyggt gjort.

Att få ur killarna på kontot något om detta visade sig I stort sett ogörligt. Robin har varit online så lite och mest har vi smågrälat när vi stött ihop. Janbanan fick jag ur detta innan han drog på en veckas semester:

Attackerna mot Studio skedde för att man måste markera mot sådana ondsinta varelser!

Erik var naturligtvis förkrossad men har ändå varit den som hängt på när jag försökt få ordning på kontot igen.

Och precis när jag är klar med tidningen kommer Robin och jag får detta:

Genom hela rundan har vi lirat aktivt och ambitiöst dock har det förekommit små misstag här och där. Men sen igen kan man alltid ha större offar, farma mer, det finns alltid något aspekt man kan förbättra sig på. Så förövrigt tycker jag att kontot var lyckat. Studio är vassa behöver inte sitta och förneka det, det tog två av våra största offbyar samt stora diet i extremt välplanerade och syncade anfall. Min reaktion på detta, jo det var i princip att ge upp, jag känner i nuläge att jag kan lägga denna tiden på tex mina studier istället.

Fras/Panthera

Safiren: Berätta för mig om hur du och janbanan beslöt er för att gå på S54 tillsammans med 176, Disney och NÖN,
Fras: nån vecka innan Speed startade så gav jag lite förfrågningar på om folk är sugna på kriga lite iställetför att fokusera på EndGame..
Fick lite napp på gamla bekanta, som i sin tur fick napp på sina polare osv.. V.V. skapades..
V.V. skapades helt utan bekantskap med övriga allianser som beblandade sig emot Studio54, detta kom under rundans gång.
Jag hade iofs berättat min idé för den person inom 176 som jag haft kontakt med titt som tätt de senaste rundorna.
Han gillade det, men mer vart det inte utav det, förens lördagen 29/1 som jag fick förfrågan från min 176-kontakt om vi i V.V. var sugna på bomba lite.
Jag gav ut förfrågan till väl valda i alliansen som jag visste hade lite off att bidra med, Callidus, Panthera och Sleeping Beauty var det som nappade..
V.V. fick planera sin aktion på egen hand, hur Disney, 176 och NöN gjorde har jag inte den blekast om, har inte haft kontakt med dom om någon gemensam offaktion..

Safiren: Sedan kom en motoffensiv från studion, varvid det förlorades en stor diet. Även om jag inte bott på kontot så hade jag ställt mig frågan varför alliansen inte fann det värt att deffa upp den?
Fras: Att Studio54 skulle ge tillbaka fanns ju givetvis med i bilden, alla som ställde upp på detta visste om konsekvenserna..
Att den Stora Dieten inte deffades kan jag inte besvara tyvärr då jag ej var online under den tiden som attacker ramlade in emot den nämndas by.
Men fler än jag inom V.V. hade MM funktion och visste om vart vi kunde plocka deff, varför det ej kom deff kan jag som sagt inte besvara..

Safiren: TC har mobiliserat sina medlemmar ett flertal gånger under den senast veckan mot olika medlemmar av VV. Kasbfakkas har raderat. Eftersom studion och TC sammanföll, enligt uppgift oavsiktligt, mot Callidus, orsakades det stor skada även där. Hur gick det för övriga alliansen?
Fras: Om TC och Studio54 sammarbetat vet jag ej, tror dock inte det då Studio54 är i en helt annan liga än vad TC någonsin kommer spela i..
Men TC var en lätt match, för lätt.. Därav så tunnades det ur automatiskt från V.V.´s sida med offensiver.
Vilket gav TC andrum och sporre att ge igen på V.V. vilket dom gjorde mer gemensamt än vad V.V. gjorde emot dom..
Instant Karma, Kasbfakkas, Dumhest och Callidus är väl det som lidit mest utav TC´s bravader
Instant Karma och Kasbfakkas skulle jag vilja säga är de konton som lidit mest, IK av förklarliga skäl då det varit utan spelare i 3-4 veckor typ..
Kasbfakkas fick helt sonika inte tillräckligt med support med deff. Dumhest och Callidus fick lite törnar, men så som jag förstått så var det inte direkt livshotande för kontots framtid som för de övriga..
Utöver de ovannämnda vart såvitt jag vet ingen drabbade mer utav TC, än så länge..

Safiren: Javisstja, följdfråga på TC. VV hade när kriget började 17 medlemmar och är nu nere i 9. Även om TC fått mycket stryk ser de ut att ha haft en viss framgång?
Fras: TC – V.V. var 140 vs 17 i starten.. idag är ställningen på spelare 110 vs 9.. varav TC fått in en heldel nya, vilket V.V. inte fått..
Oavsett vad, så skulle jag idag säga att V.V. gick vinnande ur striden då vi sänkte TC mer än vad dom sänkte V.V.
men framgång för båda lägren givetvis, men V.V. ett strå vassare, då vi tog hvuudstäder, offbyar osv osv medans TC tog simpla resursbyar.

Safiren: Det låter som om du tycker att kriget mot TC är över??
Fras: För min personliga del är TC ett avslutat kapitel..
Safiren: Ok, kommer det ut nått officiellt krigsavslut då?
Fras: även om V.V. skulle rent diplomatiskt gå ut med att säga att kriget är över, så kommer inte TC släppa det tror jag..
Så att säga att det är över lr inte får stå för varje enskilt konto.
Safiren: Är inte det en form av kapitualition?
Fras: Öppen tolkningsfråga tycker jag.
Vi inom V.V. vet vad vi åstadkommit och varför vi avslutat offensiverna emot just TC.

Safiren: Nu har jag hört att du viss varit ute och rört på dig igen och gjort skäl för alliansnamnet?
Fras: Japp, våra offar behövde luftas, stått galet förlänge av olika skäl =)
Safiren: Din luftade off då som inte kom hem igen? Mot ! som visst har blivit lite irriterade?
Fras: Eftersom att Studio54, !, ?, EDDHS och VIP samarbetar så föll det i min natur iaf att fakea och köra skarpa emot diverse folk inom dom allianserna..
Vi körde ju emot s54 förra helgen, så lika bra o sparka lite till på dom i min mening då dom ändå låg lite nere..
Lyckades riva 1 ½ HS till fälten iaf, samt vägga en off utan skada typ hos försvararen där jag tom IGMade försvararen och gratulerade för snyggt deff, han hade verkligen ett jädra fint försvar i mina ögon så sånt ska berömmas!
! kör just nu lite emot oss ja, klart det sticker om det kommer en liten lirare o kör offensiver emot dom o låter dom ligga sömnlösa efter en blöt krogkväll =)

Safiren: Till sist, hur ser det ut på servern? Vad tror du kommer att hända framöver?
Fras: Herman vart sporrad av de offensiver som gjordes emot honom, så han har öppnat plånboken och guldar sönder sitt konto såsom de senaste rundorna, sen ser han sig som vinnare av någon anledning..
TP kör sitt race vad gäller EndGame och är de enda jag tror kan vinna detta, svårt att se någon annan allians än TP som vinnare denna runda..
Övriga allianser har inte den supporten som Chang skrapat ihop i vanlig ordning..

Safiren: Jag ber att få tacka. Det här behöver bara kosmetikaredigering. Kan du läsa igenom och godkänna?
Fras: Sure, ser okej ut =)

***

Och vad har jag för åsikt då om detta hastigt påkomna krig som jag inte visste något om innan det var ett faktum. Jag kan väl tycka att rent taktiskt så var det väl inte så lyckat. För Callidus del resulterade det inte ens i 1000 offpoäng och sedan ett halvt demolerat konto pga för lite deff. Var det värt det? Nej. Men för servern var det roligt att något hände, att några gick ihop och gav sig på den dominerande alliansen med alla följdverkningar. Äntligen hände det något rejält i de östliga kvadranterna oxå.

Rapporterna som följer nedan har jag gjort mitt bästa att jaga godkännande på. Bara det har tagit en massa tid. Kommentarerna jag fått in är av det kortare slaget.

Jag har säkert missat en del rapporter som hade varit intressanta att få med, endera beror det på att jag missat att spara dem när jag sett dem eller på att jag inte hunnit få godkännande för dem. Har jag fått med någon icke godkänd rapport av misstag ber jag er meddela mig så jag kan rätta till det.

Inte har jag väl heller lyckats belysa detta ur alla önskvärda synvinklar och det får jag be er ha överseende med. Skulle jag fått det här bra så hade jag behövt vara hemma från jobbet en vecka.T ex så har jag inte med några rapporter från TC, tyvärr. Inte hunnit med att snacka med dem heller.

Innan jag börjar radda upp rapporter så vill jag tacka så mycket för det jobb ni lagt ner på att samla ihop rapporterna åt mig.

Sen är frågan om alla länkarna kommer att funka. Vi får väl se. Jag får laga dem allteftersom annars. Jag måste oxå erkänna att jag har ingen koll på om det finns dubletter med. Sorry isf.

Callidus

A02 Vincent Vega
Kommentar: Jag hade i princip slutat spela, vv nollade min hq men vi såg inget värde av att deffa upp den av ovan anledning.
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….

Random byar
Dior
Kommentar: Borttappad.

http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…

http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….

A04
Sickboy
Kommentar: Självklart får du ta med denna fulländade operation i nyheterna. Är ju roligt om folk får se hur en perfekt genomförd operation går till.

/ C
http://speed.travian.se/berichte.php….

A04 Vincent Vega

http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….

-_-
Kommentar: Och det här var den intervjun jag blev så ledsen över att jag tappade bort. Jag har försökt återge den i stora drag i inledningen, men det blir ju inte lika bra *snyft*

http://travian-reports.net/se/report/…

Eftersom jag fick en ledig dag från kontot medan vi begrundade följderna så ägnade jag den tiden åt att försöka få tag på rapporter från vad det nu var 176 hade gjort som VV stöttade. Det resulterade så småningom i följande lista:
176
Kommentar: Ni kan tolka rapporterna som ni finner bäst för att skriva nyanserade och läsbara nyheter för alla parter.

Alkohol (offby):
Nej kör på du , vi har inte rapporterna kvar
http://speed.travian.se/berichte.php…. svep
http://speed.travian.se/berichte.php…. sänkt loj
http://speed.travian.se/berichte.php…. övertagen

VincentVega (hs, även offby):
http://speed.travian.se/berichte.php….

Senil:
Nja ingen kommentar! Fy fan! Haha
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 8vågor
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 8vågor

Disco Diva:
Sure.
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php…. (offby)
http://speed.travian.se/berichte.php…. (offby)

Carla:
No comments, lugnt att använda rapporterna.
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….

Elof:
De är ok att använda
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 8vågor
http://speed.travian.se/berichte.php….
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 8vågor

Dior:
Bara å visa,,, han som kommenterade tidigare spelar inte längre,, Jag har tyvärr inget å säga om de anfallen.
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 9vågor
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 10vågor (inget svep)
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 10vågor (inget svep)

De omutbara:
Vi kommer att lämna in våra rapporter till berörd part för vidarebefodring till dig, lämnade dom inte in vågorna jag mellandeffade?
Dagen efter va roligare för oss ^^
Ja de ska väl gå bra.
http://speed.travian.se/berichte.php…. + 6vågor (hs)

Pacman:
Gör du så … Kommentar hmmm vad skulle det kunna vara, mindre viktig by typ
http://speed.travian.se/berichte.php…

# Del 3 
– Forts
– Topp10
– Ny tävling
Forts från del 2För nästa omgång rapporter ber jag att få tacka Psyche för redigering och sammanställning.


176 vs Psyche

Hela 176 mot en by där Unika Titanskorna en gång stod,
fanns vid attackernas tillfälle endast en liten skavd farmoff på runt 5k kvar:
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
samt ett antal vågor, mellansvep samt stammisar gick samma väg innan:
http://travian-reports.net/se/report/…

En hästoff som även den nötats bra fick dock låta sina kvarstående 12k gå upp i rök
http://travian-reports.net/se/report/…

Supportväggning:
http://travian-reports.net/se/report/…

Supportbombningar:
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…

Studion vs 176

http://travian-reports.net/se/report…. – offby
http://travian-reports.net/se/report/… – huvudstad

http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…

http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…

http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…
http://travian-reports.net/se/report/…

*********************

Topp 10

Jag har glömt bort att I tid be någon hjälpa mig med det här och som vanligt tycker jag det är svårt att skriva något vettigt. Så det får väl bli det vanliga GRATTIS! till alla som tog vimplar och medaljer. Notera att jag lyckats komma ihåg att ta prints i rätt tid två veckor I rad ^^

Aja, en viss tillfredsställelse fick jag av att se att jag lyckats bygga upp kontot igen innan veckan tog slut. Synd bara att jag inte noterade det förrän jag skulle ta prints, då hade jag sett till att ligga på plus.

V 13 Topp spelare

V13 Topp allianser

V14 Topp spelare

V14 Topp allianser

*********************

Tävling

Som jag väntat mig fick jag inga svar på den förra tävlingen. Jag tror det bara är på slow folk har tid att fullfölja sin önskan om tävlingar med att delta i dem. Jag skrev aldrig ner den rätta raden själv och tänker inte forska i det heller.

Istället ger jag er en ny utmaning. Eftersom killarna var så frånvarande och kontot var så demolerat så passade jag på att bygga om kontot varvid jag döpte om alla byar för att få dem i en viss ordning.

När jag var färdig kom jag på att det bara var de på kontot som kunde läsa vad jag skrivit. Bynamnen bildar nämligen en liten story. Meningarna är kanske inte så där jättejippee men det får ni ta *skratta*

Att ge er en ledtråd är att göra det för enkelt,tycker jag då. Är det någon som gör sig omaket att ge sig på det och vill ha en ledtråd så fråga efter det i Kommentarer.

***

Så tog detta nummer slut, ett annorlunda nummer. Tycker ni att det är för lite intervjuer så vill jag påminna om att ni ibland klagar över att det är för många. Den försenade biten kommer enligt Filosofiskt motto (se sidfot).

*******************

– – – – – – – – – –
Vill ni komma med egna åsikter och kommentarer? Kontakta någon i redaktionen så kanske just ditt uttalande eller din rapport kommer med. Detta var ett nummer av Filosofiska Nyheter för sez10.

Nytt blad varannan Tisdag klockan 22.00, ehmm… Edit: Den kommer när eller kanske lagom Filosofiskt inte alls.

Redaktion och Ansvarig utgivare: Safiren

Copyright © 2008-2010 Filosoferna
All Rights reserved

Leave a Reply