Sez11 v6

Har varit fullt upptagen med att läsa George RR Martins serie The song of ice and fire. Första boken Game of Thrones går som tvserie nu. Och med att städa min klädgarderob, eller walk in closet som det så modernt heter. Jag har upptäckt en nackdel med att ha kläderna så öppet. De blir DAMMIGA! Så jag har tillbringat en god stund med att dammsuga galgar, kläderna var liksom gråa ovanpå, gres..

Innan jag kastar mig över del 3 – som består av 2 böcker á 600 sidor – så tänkte jag kolla in mina prints som en vänlig själ gav mig :*

Topp10 spelare

Inte oväntat har vi NBI i topp på offen och de knep även åt sig en förstaplats på plundrare. Skusers är etta på deff och Sygko klättrade mest. Bugar o klappar händerna och säger grattis. Kommer nyfiket att kolla hur det går för WCIP och NBI nästa vecka. Kul med lite kamp i toppen.

Jag noterade att TCO bara kom fyra den här veckan och undrade varför?

Svaret blev att det fallit sig som så att deras nattspelare blivit sjuk och farmaren på kontot var ju tvungen att sova på nätterna pga skolan så han satt bara uppe en natt. Helt “desperat” satt farmaren sen på söndagen och försökte ta tredje plats åtminstone, med ett öga på matchen Sverige-Finland och ett öga på datorn medan kontoägaren firade födelsedag. Nå – ny vecka. nya fighter.

Tack för den kommentaren *bugar*

Topp10 allianser


Enda förändringen här är väl att Chubbs numera heter New Era. Jag såg förresten att 4 av AFs medlemmar låg på topp10-spelare.

Topp20

 

NBI och WCIP fortsätter att leka herren på täppan. Tog mig förresten en titt på övertagna byar. New Era med 35 medlemmar 28 byar. AF med 6 medlemmar 20 st. Sen AAA och DIC med vardera 11/10. Resten från 0-6. Majoriteten, 26 st, av topp50-allianserna har inte tagit några byar alls. Väldigt dåligt utnyttjat verktyg alltså. Eller för dyrt för de flesta ännu?

GREESE som är popetta har byggt alla sina byar, NBI som är tvåa har erövrat nästan hälften av sina. Så spelar det nån roll hur man gör? Vilket sätt är dyrast guldmässigt? Inbillar mig förståss att det är att bygga själv.

 


Nya förmågor i topp denna vecka. Skusers Deffguld tog honom till 1 rank.

 

 

Rapporter

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply