Sez11 v5

Den här veckan var jag riktigt nyfiken på hur det såg ut på topplistorna. Jag har sett i Gettertools och travian.ws att det hänt lite. Flera har kommit igång med byövertagningar, en del flitigare än andra.

Jag bugar och tackar för hjälpen att fixa fram printsen. (no prints – don’t know why and can’t find them)

Topp10 

WeComeInPeace fick sitt guld denna vecka. Får säga grattis på riktigt denna vecka då *fniss* NBI fick nöja sig med silver. Hasselhoff från Baywatch deffade bäst. TCO plundrade mest även denna vecka och Console klättrade. Grattis till er!

Chubbs tar 2 guld i off och plundrare. AAA fick försvara sig mest. Jag ser att turkarna (-_-) fått silver, det är väl DIC/DEC som varit på där. DIC gör skäl för sin popetta. Grattis till alla medaljer o vimplar!

Fast jag kan ju inte låta bli att fundera, med så stor skillnad mellan off och deff kan det inte gått så bra för de som försvarade sig eller?

Jag slänger in hjältarna här oxå. Är nyfiken på om någon hjälte börjar dra ifrån. Jadå WCIPs hjälte har nästan dubbelt så mycket som tvåan NBI.

Allianser

 

Topp20

Ahapp, GREESE har poppat som bara den och fördubblat sin pop på en vecka och gått upp i topp. Mäste kostat en del för det är ju inte finansierat med farmning som det ser ut.

Även om toppen inte förändrar sig mycket så har tex CN ramlat ur listan. Jag är inte så förvånad över att alliansen inte höll längre. Det gick rejält fortare ner än upp. Flera spelare har gått över till H&H som tagit sig upp till rank 4. STC har oxå krackelerat under veckan. Tyvärr måste jag säga att jag inte är så förvånad över det heller. TLO smyger vidare uppåt. Roligt att se att de bytt väderstreck. Det börjar tydligtvis gunga hos turkarna oxå. De har legat stadigt på rank 13 men var (iaf när printen togs) nere på rank 20.

Det är ganska jämt mellan WCIP och NBI, så vem som ligger etta när detta skrivs vet jag inte.

Blandad kompott även denna vecka på topp20försvarare.

Chubbs är fortfarande de flitigaste här.

Rapporter

 

 

Leave a Reply