Sez9 special del 3

# Del 3
– Allianserna i NV (-/+)# Del 3

 

Allianser

NV

 

TBWE
45 medlemmar 264K pop

Artefakter: Liten diet, tränare och bygg. Stor arketekt, diet och unik tränare.

Alliansintervju: P4f 

Safiren: Kan du berätta för mig om TBWE. Hur alliansen startades och så?
Mikael(P4f): Ja, det började med att spelaren Conzec blev avstängd för några rundor sen. Jag spelade då på uppercut. Jag hade problem med en ranking5 german och var själv romare på ranking 995! Conzec ville inte spela mer då han tyckte det tog för lång tid för MH att låsa upp hans konto och det var i början av rundan så var ingen idé att fortsätta på uppercut så vi hoppade in på Conzec i stället! Då hade dom gjort TBWE och vi fortsatte i samma anda som dom gjorde.
Safiren: Brali! Haha ,han var en av grundarna till Filosofiska Nyheter.
Hur många rundor blir det som TBWE funnits?
Mikael(P4f): Vi var i mupp en runda då fanns inte TBWE, annars tror jag alla rundor sen den länken du fick 4-5 gånger.
Safiren: Ligger ni alltid i NV?
Mikael(P4f): ja,vi ligger alltid i nordväst.
Safiren: Hur många medlemmar kommer tillbaka varje server?
Mikael(P4f): 5 konton från andra rundor spelar nu, på vissa e det spelare som spelar tillsammans. Och vissa har sommar uppehåll. Söp med 3 av dom förra veckan!
Safiren: Kul att träffas irl oxå.
Mikael(P4f): Men TBWE brukar innehålla 10-15 konton så nu e det lite för många!
Safiren: Varför har ni tagit in så många nu då?
Mikael(P4f): Blev nått rekryterings fel ibörjan bara ,så kunde vi inte med att kasta ut dom sen.
Safiren: Tar ni hand om era nya då och lär upp dem?
Mikael(P4f): Fick vi ju vara tvungna till när vi behållde dom ju! Även om flera tar det lugnt och bara satsar på deff denna runda som dom som höll i det vinnande VU förra rundan.
Safiren: Er ledning. Brukar den vara samma?
Mikael(P4f): Hmm ledningen är dom som vart i TBWE innan.
Safiren: Ni har tagit några artefakter. Men det finns en hel del kvar fortfarande efter en vecka. Ska ni ta flera?
Mikael(P4f):Ja jo det finns det planer på av vissa spelare men inget vi vill diskutera.
Safiren: Ofc, de flesta kan väl tänka sig att ta fler. Tror du alla artefakterna kommer att gå åt. Rivalernas verkar vara minst åtråvärda.
Mikael(P4f): Sant men dom funkar ju med om någon vill kasta trupper på dom.


Kommentar: Plojkonto 

Hejsan Safiren, så du våldgästar oss på speed nu också, räckte det inte med S2?

http://travian-reports.net/se/report/…

Lite tråkig, jag vet. Men du får leva med att vi är lite försiktiga trots allt. Den riktiga kan visas senare kanske.

Men annars så är det underbart skönt att ta artefakten, vi var lite oroliga ett bra tag innan det var säkert att vi tog artefakten. Men det känns mycket bra och vi är mycket nöjda med att vi fick den.

Spelarintervju: jagego (inget svar]

***H&H 

34 medlemmar 125K pop

Artefakter: Små skor.

Spelarintervju: Syndikalisten

Safiren: Jag skulle vilja veta lite mer om H&H
Syndikalisten: Okej. Bara helt allmänt eller vill du att jag ska svara på frågor?
Safiren: Kan väl börja med allmänt så blir det lättare att ställa frågor.
Syndikalisten: Okej! Vi är en allians med grymt stark gemenskap då de flesta av spelarna har spelat tillsammans i ett antal rundor men då under namnet TWO (The Wild Ones). Alla nya spelare måste bli refererade från en eller flera spelare i alliansen och på så sätt minskar spionrisken..
Vi är egentligen en rätt defensiv allians men vi har några offspelare. H&H X är en vinge till H&H som främst är till för spelare som inte spelat i TWO tidigare. Vi hade i början lite gruff med alliansen DeM men sedan har det varit rätt lugnt förutom privata konflikter mellan spelare.
Safiren: så ni har oxå varit med flera rundor, mer vanligt på speed än på slow detta.
Syndikalisten: Ja TWO har funnits länge på speed. Sedan runda 3 eller 2.
Safiren: Det sägs ha varit två block som kämpat mot varandra runda 2-7. I vilket av blocken har ni varit?
Syndikalisten: humm det vet jag inte riktigt. Det har varit olika spelare och allianser i olika block alla rundor tycker jag. Jag kommer helt ärligt inte ihåg. Har inte haft någon betydande plats sedan förra rundan. Började spela på riktigt förra rundan
Safiren: Vad tycker du om den här rundan då?
Syndikalisten: Det har varit en underhållande runda hittills. Har klantat bort min off några gånger men jag ligger i ett område med 10-11 kamrater så det blir jävligt lätt att synka anfall, deffningar med mera.
Safiren: Du sa ni hade haft lite gruff med fd DeM. Hur är det med TBWE och RoM?
Syndikalisten: TBWE har det väl varit lite med också. TBWE har en överlägsen attityd och ibland behövs de tas ner på jorden.. På tal om RoM så nollade jag två byar av dem inatt men det var bara ett privat gräl med en av deras spelare. Har inte märkt av dem på hela rundan.. Tror inte det är en allians som är kapabel till mkt.
Safiren: Vilka är dina favoriter i EG?
Syndikalisten: jag måste ju såklart tro på oss själva. Men annars tror jag på Evil med allierade. De har en god chans.

***


H&H X
48 medlemmar 103K pop

IAP
NEX Awa
Städ AB

I krig mot

A-H&H

2 medlemmar 7K pop

Intervju: Fazer som bygger en slägga som de ska krossa Mutant X med. Jag har studerat Fazer under veckan och det verkar inte gått så bra med hans planer. Kontot har minskat stadigt. Antar att kontot är på radering. Han verkar avsluta med att försöka göra sig till ovän med folket på sin kontaktlista genom att vara otrevlig. Nå – sånt biter inte på mig.

Safiren: Jag såg att du gått ur eVil och bildat en egen allians. Varför då?
Fazer: Börjar skolan om några dagar och kommer inte palla spela så mkt mer så vi tänkte ha lite kul in i det sista.
Safiren: Och i krig mot H&H?
Fazer: Precis, det var det som var det roliga.
Safiren: Varför just mot dem då?
Fazer: Vi ligger i deras maktfäste (devil) Och för att deras spelare är muppiga.
Safiren: Vem är den andre i din allians?
Fazer: Han står på sig fast han är tok farmad, han är våran top guy.
Safiren: Haha, får jag ta det här till FN?
Fazer: Självklart.
Safiren: Tack.RoM

51 medlemmar 109K pop

Alliansintervju: Chrille39

RoMs historia.

Det var så här det började för länge sedan 

Det var på den första speedrundan som det hände, jag var med i en allians där ledarna helt plötsligt bara hoppade av utan att tala om något alls för medlemmarna.
Så man fortsatte att bygga på sina byar osv som man gör i detta spel, men som sagt det kändes lite skumt att det inte hände något inga som skrev allymess eller ordrar.
Vi hade ett forum där man märkte att det var några som satt och skrev i alla fall, så man började att skriva där med dessa personer och man lärde känna dom riktigt bra.
Vi pratade mycket om detta med att ledningen hade lämnat oss och satt en person som ledare och lämnat alla rättigheter till denna person, problemet var ju det att denna person var inte alls aktiv utan var mest gul eller röd och svarade aldrig på medelanden.

Så vi bestämde att vi skulle göra något åt problemet så vi satte som krav att han som hade alla rättigheter skulle lämna över dessa till oss andra, men se det ville inte han alls göra han tyckte att allt funkade bra som det var.

Så det vart som så att jag och Totto (Thomas) hoppade ut ur alliansen och startade en egen allians som vi då döpte till RoM, sedan så plockade vi över resterande medlemmar från vår gamla allians.
Vi fick det att funka rätt så bra tyckte vi, vi var ju helt färska på detta med att leda en allians men vi tragglade på så gott vi kunde. Så jag och Totto fortsatte med RoM i några rundor och det var riktigt kul för det vart mer ansökningar till oss samt att vi märkte att det vart fler och fler som var med oss runda efter runda, Totto som då under dessa rundor pluggade fick tyvärr mindre och mindre tid att spela och till slut så kastade han tyvärr in handduken.

Men som sagt jag har fortsatt runda efter runda och har bara skrattat åt alla som sa att vi kommer att försvinna, jag har även gått igenom allt detta med smutskastningar på Travian forumet där vi har fått olika namn osv.
Men vi har kämpat på runda efter runda och dom sista rundorna så har vi alltid legat med i topp 20 fältet, och det blir mindre och mindre smutskastning, och det är alltid lika kul när man får medelanden från spelare som tycker att det är super kul att RoM är en allians som man vet finns med runda efter runda.

RoMs måtto var att man skulle ha kul när man spelade inte bara en massa ordrar hela tiden, så vi hade olika lekar och frågesporter mm som alla tyckte var roligt, den som hela tiden höll på med detta var då min fru Maryloo (Marie) som jag lyckades få med i detta spel.
Hon ville att det skulle vara kul och jag sa att kör på du med ditt det är bara kul, så hon knepade och knåpade med allt möjligt och alla gillade det verkligen.

Tyvärr så är det inte riktigt på samma sätt idag då min fru avled förra året och mycket av den roliga sidan föll bort.

Men som sagt jag kommer att fortsätta att köra med RoM så länge det finns härliga medlemmar som vill det, RoM har blivit som min andra familj och det beror främst på alla som följer med runda efter runda.
Man blir lika rörd varje gång då rundorna närmar sig slutet och frågan kommer ”det blir väl RoM nästa runda”

Så jag vill verkligen ge alla medlemmar i RoM ett stort tack och ge er massor med rosor, för utan er så skulle det inte finnas något RoM alls.

//Christer (Chrille39)

RoM har IAP med ONE
RoM är allierade med:

RoM|2
20 medlemmar 18K pop
http://travian.ws/analyser.pl?s=sez&a…

WD

3 medlemmar 2K pop

RoM|2 och WD har IAP med AAA och AAA-2 RoM|2 dessutom med RIP

Leave a Reply