Sez10 v4

 

 

I dagens nummer!

# Del 1
– Safirens spalt
– Dr House
– Intervjuer från SG

# Del 2
– Debatt
– Topp10
– Rapporter

Safirens Spalt

Den här veckan var det bra nära att FN blev väldigt “tunn”. Tre medarbetare blev magsjuka (bara en från Östersund), en håller på att flytta och en har trasigt internet. Så en hel del blev inte gjort. Jag hade tänkt ha en artikel om TWO och övriga i NV, men det får väl bli nästa nummer då. Jag blev erbjuden en del material om Dr. House så jag la ner tiden på det i stället. Jag hade ju inte tänkt jobba ihjäl mig den här vintern som jag gjorde förra. Ursprungligen var sällan FN längre än ett inlägg så det vi fått ihop får duga.

Förra veckan blev det ett jämrans liv när jag skrev en personlig reflektion här i min spalt. Nå, det här är min spalt och den kommer att handla om lite vad som helst. Den här gången har jag tagit till mig från forumet att FN är stel och tråkig. Det är faktiskt en rätt stor skillnad här mellan slow och speed. På slow bjuder folk mer på sig själva. Och det fanns folk som skrev små roliga stories om sina truppers vedermödor. Jag saknar verkligen Majestic13 som kunde skriva ihop små kåserier om ditten och datten. De var väldigt uppskattade. Jag ska ta med något av honom som är allmängiltigt någon gång.

Här på sez finns en himlans massa folk. Nog borde det väl finnas sådana som kan skriva här med? Men ni är så försiktiga och hemlighetsfulla. Filosofiska Nyheter behöver er kära läsare.

Glädjande nog så kan jag denna gång bjuda på en gästkrönikör på Topp10. Någon annan som vill?

Safiren

*********************

 

Dr. House

Dr. House har till slut blivit låst. Mangevio var den som genom ihärdigt arbete lyckades med detta. Även andra har förståss gjort sitt men som det ser ut var det han som till slut fick något att hända. Även om det skrivits en del om det på forumet så tar jag upp det i detta nummer.

Här hade jag tänkt börja med en mycket intressant lista som jag fick av en spelare, tyvärr har jag inte fått ok för den än så jag tar Mangevios intervju istället.

Safiren: Hej
mangevio: Hej ska precis vika in skägget. Är det om Househistorian eller?
Safiren: Jepp.
mangevio: Okidoki. ja det var det konstigaste på länge.
Safiren: Har du haft många attacker på dig från honom? Innan det här scriptet skickade?
mangevio: Nja inte direkt. Plötsligt en natt kom alla och då “sprängde” han mig först sen körde han några regelrätta farminingar med olika mängd trupp en startade han scriptet och (förmodligen) gick och la sig för att sedan stänga av runt 11:00 på förmiddagen. Då kom 19 attacker med EXAKT 29:00 min mellanrum.
Safiren: När kom attackerna, vilken dag?
mangevio: 23 november från klockan 03:39 – 10:54

Safiren: Doktorn sa till mig, innan han kom underfund med vad jag gjorde och blockade mig, att det här var en testserver. Så jag undrar om han har testat här hur man kan fuska utan att MH upptäcker det.
mangevio: Det är med stor sannolikhet så. Vad som slog mig är att det hade räckt med att köra scriptet på lite udda tider, hade räckt med att slumpa 29 minuter och slumpa 15sek hit eller dit för att de inte skulle åka fast, då hade de nog kunnat köra utan bekymmer utan att bli upptäckt. jag hade inte märkt något iaf.
Safiren: Han kanske började bli trött efter några veckors farmande, om det stämmer att han spelat solo.
mangevio: Det är nog rätt lätt att hamna i fällan om man har möjligheten ja. Fast det luriga var inte ATT han gjorde det utan att MH inte gjorde något åt anmälan. Jag anmälde gång på gång och inget hände. Inget av mina brev gav fällande dom.
Tre svar från MH. Först frågade jag MH om h*n såg samma system som jag såg, alltså de 19 attacker med exakt 29:00 mellanreum. Jag skrev “Jag anser – personlig reflektion – att man bör vara i det närmaste blind för att inte kunna urskilja dessa systematiska farmningar mot vanliga hederliga.” Redovisade de rapporter då Dr House väggar som mig 5 gånger i rad med 29:00 mellanrum. Skrattade gott den morgonen på allianschatten. Inget hände från MHs sida , bara artigt standardsvar. Skrev igen för att förtydiga vissa detaljer. De skulle titta på det.

Ok, då väntar vi tänkte jag och dagen blev till natt och natten till dag och House växte omänskligt fort på farmarlistan och då ledsnade jag och skrev:”Jag ser att inget görs åt fusket. Tycker du/ni att jag bör ta det till admin kanske eftersom captcha inte fångar upp fusket” Svaret var att jag fick kontakta admin. Väldigt kryptiskt var det med men jag fattade banne mig inte varför MH stod handfallna och inte gjorde något.
Om det så förefaller en misstanke om brott blir folk låsta direkt men inget hände de första 24h.
Safiren: Ja, låsningar går normalt mycket snabbare.
mangevio: Men då vände jag mig direkt till Amaris och då började det hända saker. Jag skrev ett vänligt välforumletat brev där jag redovisade de 19 attackerna inklusive rapporter med tidsangivelse mellan rapporterna, länkade till min konversation med MH. Först då.. Men varför kunde inte MH göra något? Många konspirationsteorier började florera innan han blev låst av admin.

Så får jag ett sms från Frasbulle som spelar med mig i V.V. “House är låst” Då hade det tagit, ska vi se.. 36h cirka. Nja, 32 är nog närmare verkligheten, från första anmälan hos MH. När jag tog kontakt med Amaris dröjde det (ska kolla) 7h. Ändå förvånansvärt lång tid men äntligen fick jag och många andra upprättelse.
Safiren: Från det du skickade eller tills hon svarade? Hon svarar ju direkt när hon läser.
mangevio: Haha a just det.. mitt skickade.. ska kolla när hon svarade. Runt 16:00 så 3h från läst till låst. Mer rimligt.
Allt runt att MH inte gjorde något är väldigt mystiskt ändå. Verkar inte som att admin var informerad heller.
Safiren: Ja, det är väl frågan vi alla ställer oss, varför upptäcktes han inte tidigare?
mangevio: Min fråga till Amaris var: “Måste jag finna mig i att det fuskas helt öppet? Har MH tagits från rätten att banna folk som fuskar inom ramen för vad Captcha anses klara av att fixa själv?” Sannolikheten att house skulle låsas efter så lång tid av MH är rätt liten. Min teori var iaf att nu när alla kunde se helt öppet att det fuskades så tänkte jag att de kanske ville luska ut hur House tagit sig förbi captcha innan de satte dit honom för att låser de honom direkt kommer de aldrig få reda på det.

Alternativ två, det som alla älskar att hata: MH är korrupt.

Safiren: Alternativ tre: Den MH pallade kanske inte med att eventuellt göra fel genom att låsa en stor spelare. Men den borde då lämnat över det direkt till Amaris eller Tink kan man tycka.
mangevio: Japp. Men jag måste kila.
Safiren: Suss gott och tack så mycket.

****
gubbenilådan

Jag fick tips om en annan spelare som hade råkat ut för samma sak, gubbenilådan. Han fick också 19 attacker denna natt mellan måndag och tisdag. Likaledes skickade han ett igm till MH. Jag ställde några frågor.

Safiren: Brukar du farma? Har du märkt någon skillnad efter att Doktorn blev låst?
gubbenilådan: Klart mkt mer kvar.
Safiren: Hur mycket får du in på en vecka på plundring?
gubbenilådan: 1,5 mille denna vecka.
Safiren: Vad använder du dem till då? Är jag för nyfiken får du avstå att svara.
gubbenilådan: Chill.. mest trupp sen råvaror o fest.
Safiren: Att festa är nödvändigt. Jag har bara en fråga kvar.
gubbenilådan: Yes
Safiren: Vad tycker du om att det tagit sån tid för MH att reagera på en så pass stor regelbrytare som Doktorn verkar ha varit.
gubbenilådan: ja de e väl drygt när green finger va på dem så tidigt, brydde mig inte så mkt när han inte var på mig .. men sen.

****

Frukt bacardi

Frukt bacardi tog kontakt med mig och hade något att berätta som han trodde hade samband med Dr.House. Nu när doktorn var låst så hade han tänkt ta sig en titt på Doktorns farmer och han gick noga igenom kvadrant för kvadrant. Efter ett tag så började han lägga märkte till ett mönster. Ovanligt många galler runt om Dr.House var låsta, en hel del hade märkliga namn. Så till slut gjorde Frukt bacardi en lista.

teoya
delta
‘Zsupkulcs
Cobra09
kisspal
Katasztrófa
mini
Királyság
angolagár
Tündérkert
hippos
xganger2
Pocok1
Hentes
Kisgyuszi
jojo
Dagadt
Scoobydoo
Sörivó
balzsbela
Bagaméry

Det är väl sannolikt att en del på listan är låsta av andra orsaker. Frukt bacadris reflektion är att galler är den snabbaste och billigaste deffen i början och att Dr.House inte hade klarat sig utan dem. Själv har jag en uppgift på att han hade 8K falanxer. Vi var överens om att det ser klockrent ut att det var ifrån en del av de här byarna deffen kom.

****

Jag har grubblat hela helgen hur jag skulle kunna få av Amaris npgon kommentar om detta. Men nämner jag Dr.House så kommer hon att säga “Du vet att jag inte kan säga något om enskilda konton”. Och sen kommer det inte att hjälpa vad jag säger så blir svaret detsamma. Om jag skulle fråga varför sådana regelbrott inte upptäcks tidigare – “Jag kan inte säga något om hur våra verktyg fungerar.”

Kommer kontot att raderas? Inaktiva konton raderas ganska snabbt. Konton som blivit låsta kan bli kvar en halv server, vad jag sett. Enligt en intervju med en MH tidigare svarar inte 80% på igmet de får. Min slutsats är att en låst alltid ska ha rätt att försvara sig och därför blir kontona kvar längre. Jag tror inte att Doktorn kommer att svara på de igm eller mail han fått. Men vid ett regelbrott av den arten – om vi nu utgår från att det är så – borde kontot raderas snabbare, det är iaf min åsikt. Men frågar jag om detta är både svar A och svar B tillämpliga…

*********************

Intervjuer från SG

I fredags blev jag inbjuden till SGs allychatt, vi förfriskade oss och hade det allmänt trevligt. Som Hobban lovat mig fick jag en intervju till denna vecka. Rapporter är det tyvärr fortfarande tunnsått med, jag har inte hunnit jaga.

Hobban/SG

Safiren: Hej! Tack för senast!
Hobban|SG: Hej o tack själv!
Safiren: Det är dags för nästa FN, kan jag få något av er nu? Ni har legat i krig med TP en vecka nu, men det är inget officiellt krig?
Hobban|SG: Inte vad jag vet iaf. ingen som sagt ngt från TP.
Safiren: Ni har inte haft någon diplomatisk kontakt alls?
Hobban|SG: Nej, ingen som helst faktiskt.
Safiren: Så hur går det då? Är ni fortfarande attackerade?
Hobban|SG: Tycker vi klarat oss fint. Ett tajt gäng som inte får panik för att det tänds lite röda svärd. Kommer väl fortfarande en del attacker så en eloge ska dom väl få för sin ihärdighet.
Safiren: Men det har minskat?
Hobban|SG: Jo det har det ju. Dom har ju gnussat en vecka nu så dom kanske behöver en liten andningspaus.
Safiren: Har de vunnit något på sina försök då?
Hobban|SG: Hehe…nya vänner ? Om dom vunnit på det eller inte ska nog inte jag svara på, vet bara att vi inte förlorat på det. Klart dom fått oss att prioritera om lite, men det är ju inte hela världen. Rundan är långt från slut ännu. Det mesta vi gjort hittills är rena laginsatser och alla har gjort extra bra ifrån sig. Vi har haft fyra allianser på oss i en vecka och ingen har visat ngt tecken på att hänga med huvudet eller vilja kasta in handduken.

*****

Pest/SG

Jag frågade om det fanns någon lämplig person att intervjua och fick tips om Pest.

Safiren: Hej!
Pest: Hejsan.
Safiren: Hobban sa att jag kunde prata med dig om attackerna från TP. Har du haft några attacker på dig och har du någon rapport jag kan få?
Pest: Jag har fått min startby nollad, men det kom inte som någon större överaskning och något vi räknade med skulle ske med tanke på dess placering. Ska gräva lite och se om jag hittar nån rapport ifrån det, resterna av byn nollade vi i och för sig själva.
Safiren: Jag slänger in en spelarintervju här om det är ok
Pest: gör så

1. Vem är du? (Ålder, hobby, i spelet, på forumet)

3. Vilka servrar/konton har du spelat på?

2. Hur kom det sig att du började spela travian?

4. Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?

6. Vad gör du medans du väntar på att de farmande trupperna ska komma hem och uppgraderingarna ska bli klara?

7. Guldar du mycket?

8. Vad tycker du om servern?

9. Övrigt?

Pest: Jag är en kille på 48 år, jobbar i byggbranchen. Hobby är hundar, både uppfödning och utställning. I spelet känner jag mig fortfarande som nybörjare efter 6 rundor, det finns alltid något nytt att lära sig av alla duktiga spelare.
Jag är ingen forumkrigare och ger mig sällan in i diskussioner där .Jag tror att jag bäst beskrivs som en otålig och intensiv person och detta har gjort att jag trivs bäst på speedservrarna. Jag har provat på ett par av de andra servrarna men inte haft tålamod att slutföra dom. Har spelat de rundor jag varit med på speed med kontonamnet Pest.
Jag halkade in på Travin av en tillfällighet, jag hade lite tråkigt och surfade runt lite och hittade Travian och bestämde mig för att pröva på och på den vägen är det. Den första rundan kom jag in mitt i och byggde upp ett konto med alla de nybörjarmisstag man gör, förlorade en del av mina byar och fick ett antal bombade. Men redan under den rundan upptäckte jag vad det för mig egentligen handlar om att spela Travian och det är att vara en del av en allians. Massa sköna människor som helt osjälviskt hjälper varandra, skypechatter långt in på sena natten.
Denna första runda spelade jag med AAA och spelade med dom min andra runda ett tag. Under min andra runda kom jag med i TP gemenskapen och blev TP trogen under en rad rundor. Många långa nätter vid datorn och chatten blev det i VU tider. Många roliga minnen har man ifrån dessa nätter. Tråkigt bara att vi aldrig räckte hela vägen fram.
När man ska lista upp en prestation man är mest nöjd med är det lätt att stirra sig blind och rabbla upp den off ranken eller det anfallet men det jag är mest nöjd med är vetskapen att jag alltid spelat till 100% för den alians jag för tillfället spelar i. Kan inte säga att det finns någon prestation jag är missnöjd med, visst har man fått byar bortbombade, väggat offar, gjort felaktiga val, men det är ju bara ett spel och vi är här för att ha roligt.
Det enda som jag vet har retat mig hände förra runda när jag gick för ett stort örnöga och redan hade en dårartefakt. Jag skickade anfallet, allt gick utmärkt ,plockade samtliga trupper i artefaktbyn och räknade med att nu hade jag örnögat. Men när jag tittade i min rapport så stod det att ett konto endast kan ha 1 stor artefakt. Det visade sig att min dårartefakt slagit om till stor artefakt 5 minuter innan jag landade. Kommer inte ihåg vem det var som hämtade artefakten i den tomma oasen men det blev en billig artefakt för dom.
Väntetiderna tillbringar man väl som vilken “Svensson” som helst. TVtittande umgås med familj och vänner.
Periodvis så går det väl åt en del Guld. Men denna rundan är den första som jag inte spelar ensam på kontot utan har en co i Super8 som jag spelat i samma allianser som under ett antal rundor, så vi kan ju kosta på oss lite mer guldande när vi kan dela på det.
Den här servern har startat på ett för oss i SG på ett intensivt sätt i och med att vi fått ett av de större blocken i NO på vår hals. Men man säger ju att i svåra tider svetsas folk samman och än så länge har det varit uppfriskande att något rör på sig innan EG. Särskilt för oss i SG som inte har några ambitioner att bära råvaror till någon lerhög, det känner vi att vi gjort i så många rundor . Utan vi spelar för dagen och för att ha skoj.
Avslutningsvis vill jag önska alla lycka till och må bästa man / kvinna / konstelation vinna men se till att ha skoj under vägen dit.

Safiren: Jättebra det där. Tack så väldigt mycket. Hittade du någon rapport?
Pest: Nej hade ingen kvar, men kolla med Overated i TP AAA han var den mest aktive ifrån dom så han kanske har.
Safiren: Det där behöver knappt renskrivas. Kan du godkänna det på en gång inkl det du sa om din startby?
Pest: Ja såg att det var lite stavfel, men det kan du väl fixa till. Annars är det ok att köra det.
Safiren: Tack så mycket och fixar sånt.

****

Jag fick ett kort snack med Overrated och denna kommentar och en rapport:

” Det kanske kan bli en intervju i framtiden. Kommer säkert hända något intressant..”

http://travian-reports.net/se/report/…

****

Och till slut en kommentar från Chang/TP

Safiren: Hej, jag ska komplettera lite ikväll. Kan man få någon kommentar av dig angående attackerna mot SG?
Chang/TP: Ja, de tror det beror på att de är ett hot.
Safiren: Men så är det alltså inte?
Chang/TP: Nej, vi vill bara helt illasinnat förinta dem.
Safiren: Förintandet verkar dra ut på tiden?
Chang/TP: Rom byggdes inte på en dag.
Safiren: Att förinta en allians är inte så enkelt. Inte ens så här tidigt på servern.
Chang/TP: Nej, men det är viljan som räknas.
Safiren: Det är stor skillnad på en allians med vana spelare och en sådan allians som Lerb Fri där medlemmarna föll ifrån rätt raskt.
Chang/TP: Ja, sant.
Safiren: Ni har tydligen inte haft några diplomatiska kontakter alls med SG om detta? Varför då?
Chang/TP: Från vår sida är det inte särskilt berättigat…och det är knappast vi som känner oss kränkta…..dessutom är det väl inte vår stil, i den andemeningen…att det är väl inte vi som skapar en snyftartråd.
Safiren: jag vet ingenting om er stil.
Chang/TP: Det var nog ett felaktigt uttryck…TP älskar diplomati…men vi tycker det är märkligt att bli påhoppade och anklagade för saker…när vi inte vill att det ska nå upp till ytan. Man ska kanske fråga sig självt vad det beror på när man är ouppskattad.
Safiren: Hmm, påhoppade och anklagade? =) Var väl ni som inledde fientligheterna?
Chang/TP: Ja, kanske det…men vi söker väl inte uppmärksamhet för det?…jag syftade på forumet.
Safiren: Så helst vill ni kriga utan att någon lägger märke till det?
Chang/TP: Du skulle ju kunna bli journalist på riktigt?….inte så jag menar…jag menar att vi har våra randiga skäl och inte vill lyfta upp dem till ytan.
Safiren: Ok *skrattar* Jag försöker renskriva det här till något och återkommer senare ikväll för godkännande.

********************
# Del 2 
– Debatt
– Topp10
– Rapporter
– Den försvunna artikeln

*********************

Debattartikel. FORUMSTROLLENS FRISTAD

Av Petter

Den senaste tiden har det riktigt hettat till på forumet. Mer än vanligt till och med. Jag vet inte riktigt hur jag ska formulera mig så jag säker det rakt ut. Det här är värre än kommentarfunktionen på Aftonbladet, och då är det illa. Folk spyr ur sig galla åt alla möjliga håll om saker och ting som är irrelevanta, människor som tycks sitta och skriva om tidigare rundor och folk som är allmänt elaka mot sina medmänniskor på forumet.

Jag kanske först borde säga att även jag sitter på forumet och skriver elaka saker och spyr galla. Så dom som vet vem jag är kommer säkert tycka att jag är en hycklare men jag vet det själv. Min debut på forumet var allt från en trevlig upplevelse. Det var i början av min tid på Travian och jag lyckades få in en attack på en större spelare och tog bort hans by, dock inte på det sättet som ”eliter” gör det på vilket folk kom att förklara för mig. Jag postade min attack på forumet för att visa upp att nybörjare också kan. Detta tycktes inte gillas för att min attack sög nämligen enligt andras mått och folk började posta farmningsrapporter på 5 klubbor och gjorde narr av mig på många olika sätt. Detta gjorde mig bara förbannad och började vara elak mot de som skrev så till mig. Så föds ett så kallat ”Forumstroll”.

Idag spärrades fyra trådar på grund av urspårning och då insåg jag att vi, som har en förmåga att samla på oss varningar, måste sluta nu genast. Jag tror att inom en snar framtid kommer forumsdelen om speeden att stängas ner och vi har bara oss själv att skylla. Jag förstår inte varför vi inte kan sluta upp med dessa barnsliga fasoner, börja om på nytt och få ett trevligare spelklimat. Jag förstår att gammal spelhistorik där folk blir arga på varandra inte kommer att försvinna men jag anser att den kan tas på andra ställen, så som skype. Där behöver inte alla andra höra allt tjafs och gräl. En tråd som kan få många att försvinna på forumet är rapporttråden. Där finns det nybörjare som postar sina rapporter och får sina rapporter ratade. Jag vet att det finns folk som inte vill bläddra igenom sidor med rapport efter rapport men då kan man fråga sig om samma personer sitter och bläddrar igenom sida efter sida av ren BS i ”Ryktas-tråden”

Jag hörde en diskussion på forumet där en sa att nybörjare skräms bort från forumet på grund av allt som skrivs på forumet och jag kan hålla med om det. Jag tror att det är till allas intresse att det kommer in nytt folk i spelet. Ordet inavel har förekommit och jag tror nog att efter tio speedservrar börjar folk bli väldigt trötta på det även fast man inte vill erkänna det. Jag har även under min tid på speeden, som kanske inte är den längsta, upplevt att det finns två läger. Antingen är man det ena eller det andra. Finns många liknelser i världen men vill gärna ta liknelse som även har en lösning på problemt och det är den den om Romeo och Julia. Romeo och Julia, två själsfränder, finner varandra men de hindras av av en släktfejd som har pågått i decennier. De träffas därför i hemlighet bakom deras familjers ryggar. En järv plan för att få dom tillsammans misslyckas och de båda dör. Pjäsen slutar med orden ””Aldrig har det funnits en historia om mer olycka/ Än den här om Julia och hennes Romeo” . Det är tyvärr enligt mig inte sant därför att det fick deras familjer att återförenas i slutändan och sätter stopp för en lång periods dispyt. Vem ska bli speedens Romeo och Julia, dock hoppas jag att dom inte går samma väg till mötes som Romeo och Julia och måste det här vara det ända sättet att få stopp på intrigerna?

Självfallet inte! Kan inte alla som läser ta till sig och vara allmänt trevligare på forumet? Kan inte de som postar sina rapporter, truppcensurerade, eller inte, få göra det utan att få elaka kommentarer? Kan man inte bara lägga saker bakom sig och börja om på nytt? Det är en är en sådan liten grej som ni måste göra, eller rättare sagt inte behöver göra. Det har alla något att vinna på.

Värsta scenariot som kan hända är att forumsdelen stängs ner och det känns som om det är farligt nära nu.

Petter

*********************

Topp10

Jag ber att få presentera och tacka veckans gästkrönikör, Instant Karma V.V., för Topp10 prints och kommentarer.

Veckans ally 


Off

Disney – Grattis till guldet, Kom väl kanske inte direkt som en övaraskning.
TP-AAA – Grattis till å vara första förlorare, Dock kanske lite överaskande att ta silvret. Inte riktigt deras stil.
V.V. – Ja, vi knep iaf bronspengen. 
=[NÖN]= – Fjärdeplats, Bra jobbat. Strax baom trean å bättre lycka nästa vecka.
Plats 4-7 – Lämnas utan kommentarer.

Deff

SG – Som ligger i krig med TP-AAA, borde då inte SG ligga med på veckans off oxå? Eller är det bara jag som tänker dåligt? Rapporter tack
Plats 2-6 och 8-10 har nog bara haft otur i farmningen
Plats 7 TP-AAA har kanske då deffat lite anfall från SG!?! Rapporter tack

Veckans raket tycker jag är en ointressant lista.

Veckans farm 

Hänger rätt mkt ihop med veckans off
Disney, BS!, V.V., TWO, TP-AAA finna med på båda.
Jag tror övriga på denna listan ligger strax utanför top 10 på veckans off, eller bör iaf göra det.

Top 10 spelare

Grattis till Cruella De Vill som knep guldet precis före Callidus!
Grattis till attoff som fick veckans klättrare!
Grattis till IOu För guld på veckans deffare! Ni stod på er bra.
SuEr!! verkar kunna det är med att farma!

Till övriga, Bättre lycka nästa vecka. Och jag tycker det är synd att Dr. House finns med på denna lista och får en medalj, trots sin avstängning

Top 20 Allianser


Rent spontant så är det 2 allianser som utmärker sig med högt popsnitt och lågt antal medlemmar, Studio54 och V.V.
Tillfällighet? Nej, det tror jag inte. Detta gäller väl i viss grad =[NÖN]= och ! också.
Disney har högt antal medlemmar och högt snitt… kanske lirar herman eller nån annan popare där?

Instant Karma

*********************

Rapporter

Ja, rapporter har vi faktiskt bara en att bjuda på. Vill ni ha fler rapporter här så måste ni faktiskt ge sådana till oss 

Gärna med en liten berättelse till, det kan vara väldigt fascinerande att få en inblick i livet i byarna på servern. Vi har ju en hel Disneyklan, Nog måste väl Spökplumpen kunna berätta någon rysare, eller får vi höra hur Robin Hood ädelmodigt drog ut för att försvara den oskyldiga Snövit? Knatte och Fnatte har gott om kompisar att hitta på bus med. Ni har ju en fix och färdig bakgrund ni. Gör något av den, hitta på något kul åt oss andra att läsa om!

Så till rapporten vi fick. Som många har lagt märkte till smällde det till mellan Nordisk Stenfot och VincentVega igår måndag. Vi lyckades få en kommentar från anfallaren, inga kommentarer idag från försvararen.

Kommentar från

Av Petter

Petter: Nordisk Stenfot , jag har fått i uppdrag av Safiren att få tag på en kommentar från dig angående attacken du gjorde… är det möjligt?
Nordisk Stenfot @SEZ10: Haha. Det är bra med stenmurare är väl min kommentar på det hela *skrattar* & Lennart fick en rejäl lunch. Han överlevde med 1% hälsa kvar. Har återskapat mer än halva hammaren redan så fler äventyr kommer inom kort.
Petter: Varför attackerade du?
Nordisk Stenfot @SEZ10: För att han har settlat i min 14×14.
Petter: En sak som går runt på forum och i chatter är om det där var alla dina GKs?
Nordisk Stenfot @SEZ10: Haha. Vem vet ;P
Nordisk Stenfot @SEZ10: De får väl scouta mig, ibland så kanske de får se
Petter: Har du något annat du vill tillägga?
Nordisk Stenfot @SEZ10: Näe, finns inte så mycket att säga. Räknade inte med att de skulle ha så mycket deff hemma  Bara att pumpa på igen. Det är inte slut förren alla byar blivit asfalterade parkeringsplatser.
Petter: Okey, tack!

*********************

Den försvunna artikeln

Av Petter


Jakten på den Förlorade artikeln

Tiden tickar ner. Material till Filosofiska Nyheterna ska snart in och jag har ingenting. Lättglöggen jag köpte idag öppnas, värms och hälls upp. Det här kommer bli en lång natt.

Mina första tankar går mot den ledande alliansen. Jag borde lätt kunna få en intervju från någon i där. Alla där är ju trots allt noobs. Ödet slår till! ”Toy Story 3”s trailer kommer upp på tv:n som en blixt från klar himmel och jag inser att om jag vill ha något på Disney kan jag lika gärna gå på bio och se den nya Toy Story. Minst lika givande.

Tanken om en intervju lämnade mig snabbt. Vad skulle jag nu kunna skriva om? Dr House!
Min teori är att Castor spelade på Dr House! Språket som användes var något som jag inte kan men folk nämnde att det var tjeckiska men jag är inte lika säker. Kan det vara Uzbekiska?

Plötsligt händer det någonting på min skärm. En varning har tilldelats på forumet. Jag måste avsluta jakten på Artikeln till någon annan dag och ifrågasätta varningen.

*******************

– – – – – – – – – –
Vill ni komma med egna åsikter och kommentarer? Kontakta någon i redaktionen så kanske just ditt uttalande eller din rapport kommer med. Detta var ett nummer av Filosofiska Nyheter för sez10.

Nytt blad varannan Tisdag klockan 22.00, ehmm… Edit: Den kommer när eller kanske lagom Filosofiskt inte alls.

Redaktion: Birk, Felle, Greeny, Petter, Påskharen, Sannen.

Ansvarig utgivare: Safiren

Copyright © 2008-2010 Filosoferna
All Rights reserved

Leave a Reply