Sez10 v3

NR 10 sez10 v3 Tredje Årgången
___________________________________________

I dagens nummer!

# Del 1
– Safirens spalt
– Allianserna

# Del 2
– Topp10
– Intervjuer
# Del 3
– Rapporter
– Ris&Ros och Ditt&Datt

Safirens Spalt

Safirens spalt

Den här veckan råkade vi ut för en trist sak. En intervjuad vill inte ge sitt godkännande av sin intervju på grund av det röj som varit i Lekstugan. (Mer om detta här: http://forum.travian.se/showpost.php….)

Men jag kan inte låta bli att ställa mig frågan: Ska jag ha högre krav på deltagarna i Lekstugan än vad detta forum har för krav på sina medlemmar? Inte ens här på forumet bannas folk för vad de kan komma att säga. Jag ska hålla bättre koll för att förhindra att Lekstugan blir en Dampstuga. Man SKA hålla netiketten eller så får man vara tyst. Men alla är välkomna till min chatt och jag kickar inte på begäran.

Jag känner inte personerna bakom nicken på samma sätt som ni gör som har spelat många rundor. Så denna kritik fick mig att ge mig ut på jakt så jag kunde bilda mig en egen uppfattning. Händelserna i Lekstugan gav mig några ledtrådar och så småningom lyckades jag leta mig fram till en person som var modig nog att bjuda in mig i en allychatt där flera av dessa spelare fanns som orsakat incidenterna i chatten. Och hur var det där då?

Heh, jo. De är ännu värre hemma ^^. Där var ett himlans putsande av tuppkammar och ett skräppande om trupper och fält. Och en massa av det där om flicka förståss. Och absolut inget som skulle klara forumsnetiketten. Så det blir inga citat. *skratta* Efter ett nogrannt studium av deltagarlistan kom jag fram till att det var en skriande brist på kvinnliga sådana. Jag förhörde mig om det var sant och då kom de på att de faktiskt nyss fått in en tjej. En med skinn på näsan får man hoppas och inte en blyg liten blomma.

Så dök det tydligen upp något inom alliansen och de bad mig lämna. Ingen av dem hade nämligen rättigheter att kicka ut mig. Eftersom jag tycker bäst om att avlägsna mig på egna ben, tackade jag för att jag fick komma och återvände till arbetet med FN.

Safiren

*********************

*********************

Allianserna och ändringar jämfört med förra veckan
Av Safiren

NV

I NV ligger fortfarande den största alliansen, numera Disney. DBA, TWO och TWO 1 ät fortfarande på Topp10.

Övriga 11-20: Star.

Det har pågått en hel del mellan FU! och Disney. Mer om det i intervju. Det sägs oxå ha varit en del krigande med NÖN. Med det har vi inte hunnit med.

SV

Eftersom vi pratade om NÖN nyss så hoppar vi raskt till den kvadranten. NÖN har delat upp sig i tre vingar och därmed ramlat ner till 9 och 11-20. Jag tog kontakt med Kardac och fick en kommentar.

Safiren: Hej! Jag skulle vilja ställa några frågor om NÖN. Förra veckan låg NÖN och vinge högt på rankingen. Denna vecka är ni tre vingar och har halkat ner en bit. Av vilken orsak har ni delat upp er?
Kardac Stenfot | Nordisk Stenfot: Struktur.

I början på servern var fokus att få in folket under vingarna. Detta för att vi lätt skulle kunna finna varandra och för att underlätta för våra generaler i granskning av attacker, aktivitet osv. Nu jobbar vi med att organisera in folket i vingarna enl. olika kriterier. Inte helt spikat ännu så en del förändringar kan se närmaste dagarna tills det känns helt bekvämt. Vi ramlade ner en aning på rankningen men den är ju ändå bara för showoff .

Evil ligger kvar och bland 11-20 har vi WASP, JFF och D. The Enix har ramlat ner.

Nu har Studio54 klivit upp bland Topp10. och ! bland 11-20. Och det är allt vi hunnit kolla in.

Därmed har vi kommit fram till den nordöstra kvadranten. Här började jag prata med en och så ledde det vidare. Här hade jag tänkt skriva en massa mer men ni får nöja er med intervjuerna.

TP-AAA är fortfarande störst och deras IAP Crash hänger med. Jag har sett att Crash har haft en del attacker på sig på http://travian.ws, men tiden… Övriga 1-20 SG som på måndagen fick en massa deffpoäng i något bråk med TP&vänner och sen åkte ner under 20 igen. AAA-TP och Lerbfri finns kvar. Gnö har åkt ner.

Nilla /Faerietopia|Crash

Den första jag fick fatt på var Nilla.

Safiren: Jag tänkte skriva om allianserna, ändringar sen förra veckan och blanda in ett par korta intervjuer i det: Så jag skulle vilja veta vad du har att säga om NÖ. Är det samma folk som placerat sig i NÖ som tidigare? Om vi tar Crash. Ni är samma folk som ni brukar vara?
Nilla /Faerietopia: Kärnan är samma folk… sen är en del av oss från TP från början… men vi gick ihop i TLO som jag ledde förra rundan och samarbetet fortsatte då vi trivdes så bra ihop.. Sen är det en del nya spelare med som håller på att trimmas in i Travian och i alliansen. Men The Crash har i princip alltid varit samma kärna då det är killar som känner varann IRL
Safiren: NÖ är er hemmakvadrant?
Nilla /Faerietopia : Ja
Safiren: Har ni hetat The Crash tidigare?
Nilla /Faerietopia: Ja..alltid
Safiren: Samarbetar ni alltid med TP?
Nilla /Faerietopia: Nej… det har även funnits rundor då TP och The Crash krigat mot varandra…
Safiren: Ni är allierade med JFF som ligger i SV och en liten allians ASAR
Nilla/Faerietopia: JFF är ett samarbete sedan förra rundan med oss (fast som TLO då) …de var en av de få småallianser som stöttade vårt VU och därav bestämde vi om samarbete nu med… ASAR är även det ett tidigare samarbete med The Crash.

Safiren: Jag vill veta om ni har någon åsikt om SG och VV och sen vad ni kan tänka er att säga om alla dessa allieringar. Det ser inte ut att finnas någon naturlig fiende i er kvadrant pga dessa.
Nilla/Faerietopia: Nej, vi har ingen kommentar om SG och VV. Räknar du med alla allieringar TP har nu med?
Safiren: Ja, hur hanterar ni sådant? Jag vet ju att det kan bli mutter typ “Ni farmar oss fast vi är IAPs med era IAPs!!
Nilla/Faerietopia: “Jo vi har en del allierade och våra IAP har rätt många med så det blir sammanlagt en stor härva av allieringar men vi kan bara hänsyn till våra egna IAP och jag uppfattar att de andra allianserna mestadels gör så med. Uppstår några problem längs vägen får man titta över läget och eventuellt omvärdera. Jag återkommer senare med

Jerrys svar.

”The Crash har funnits sen Speed 1. Alla allierade och IAP är gamla vänner och samarbets”partners” och vi har ingen kommentar om VV och SG.”

Nilla /Faerietopia: Där har du resten av svaren.
Safiren: Ok tack!
Nilla /Faerietopia: så lite så..

*****


Instant Karma/VV

Det blev rörigt den kvällen, prata med folk på skype gör en lätt snurrig. Mitt letande ledde mig fram till Instant Karma, ledare i VV

Safiren: Du ska vara den enväldige diktatorn i VV. Är VV en nybildad allians eller brukar ni hänga ihop?
Instant Karma: Vi har hängt ihop förut, ända sen sez 5.
Safiren: Vad hette ni på sez9 då? Eller var ni inte med där?
Instant Karma: NG.
Safiren: NG och nu VV, ni är de där som alla blir så sura på hela tiden? En del från er ramlade in i Lekstugan i fredagskväll och betedde sig så jag fick massa skäll 😛
Instant Karma: Ja, jag lämnade den chatten nån minut senare.
Safiren-embedded: Vad har du att säga om en del av dina medlemmars sätt att gå fram med typ katas på forum och chatter då?
Instant Karma: Du skulle se våran allychat.
Safiren: Bjud in mig.
Instant Karma: Haha, jag ska höra med dom andra om det är ok. Inga direkta hemligheter just nu ändå. Dock lite spelare som vill vara anonyma.
Safiren: Anonymiteten är ok, så jag säger inget om vilka jag träffar.

Instant Karma: Jag bjuder in dig i chatten så kan vi fortsätta sen.
Safiren byter om till rustning och sätter på hörselskydd.
Instant Karma: skrattar. Ja, dom dampar rätt bra.

Safiren: Vad tycker ni om Crash och TP?
Instant Karma: TP känner jag igen. Endgame allians. Crash har jag dock dålig koll på.
Safiren: hur var det med TPs allieringar?
Instant Karma: Dom e bra anser jag. Dålig koll på det så här tidigt men chang vet vad han pysslar med.
Safiren: Har du något att säga om SG och Klostret?
Instant Karma: Klostret känner jag till sen tidigare. Dock endast till namnet. SG känner jag inte igen. Dom kan få det tufft kanske.

Instant Karma: jag har inte lirar i detta väder förut.Men hur som så nu e vi här och vi brukar styra till sånt. Den allians jag varit ledare för har ofta utmärkt sig offensivt. Jag och mina medhjälpare har haft hand om DM tidigare rundor.

Safiren: Så om ni som DM låg i SÖ – har ni varit med eller emot castor? Han verkar ju rätt sura på er.
Instant Karma: Det där e lite klurigt. DM bildades ur Nomen. Jag och Brutus va ledare där och tyckte inte att vi skulle sluta kriga. Då lämnade vi och tog med oss de folk vi gillade.
Detta var sez 5 tror jag. sez 6 var sommarrunda med DM, jag nickade Meroving. Raderade när semestern startade. Sez 7 nickade jag Romulus och tillsammans med Hello Kitty körde vi WM. Sprang på Indian å Co och gick ihop i RIP. Offallians för Castor. Allt funkade skitbra. Sen hände nåt i slutet av den rundan som gjorde att vi blev osams igen. Vet dock inte vad de var.is: Sez 8 lirade jag med Neo och sedan Indian på St. Anger.
Safiren: Och nu är ni osams igen? Eller fortfarande?
Instant Karma: Osams å osams. Det var nog nåt som skedde mellan Tobbe & neo från början.
[
Safiren: Vill du hälsa de andra spelarna på servern något?
Instant Karmas: Klart jag vill. “Lycka till där ute, det kan ni behöva”

*****


Dobberman/Klostret

SG avböjde att uttala sig denna vecka men jag fick tag på folk från Klostret. Det blev en dubbelintervju.

Safiren: Berätta om Klostret?
dobberman: Vi är bara folk som känner varann sedan tidigare, eller irl-vänner till sådana som är med.
outlaw/dobberman: Vi har väl träffats under tidigare rundor när vi velat ha en renhårigare/roligare spelrunda än i flera andra allianser vi spelat i.
dobberman: Inte massa allyorder om att göra massa saker som gör att man tröttnar, vara pålitliga och inte vara dom som bryter allieringar mm.
outlaw/dobberman: Det känns som vi ställer upp för varandra helhjärtat åt alla håll. Flera av oss har ju haft stora släggor, fantastisk deff och suttit hålögda på vu tidigare. och det är nog vissa som gör det nu med, men utan tvång.
dobberman: Vi har ju även travians snyggaste forum klostret.webb.se
outlaw/dobberman: vi har haft som mål att stötta chang sen vi började med klostret.

Safiren: Har ni något ni vill säga till spelarna på servern?
outlaw/dobberman: Man ska vara stolt över sina fienders framgångar.

Chang /TP[

Även Chang beviljade mig en kommentar och han får avsluta.

Safiren: Så nu skulle jag vilja höra vad du tycker om hur NÖ ser ut. Det finns massa allieringar och IAPs.
Chang /TP: NÖ, är ett virrvarr av allianser…men det är betydligt lugnare därute än vad jag väntade.
Safiren: Alla de jag pratat med har funnits som allians genom servrarna, samma personer, nästan, som spelar tillsammans.
Chang /TP: det är t.o.m omöjligt att sammanfatta läget därute…men ett betydligt mer lugnare klimat än vad TP är vana vid.
Chang /TP: Ja, och det är väl inte så konstigt att man spelar vidare tillsammans…om man trivs ihop så är det naturligt…det finns mer än själva spelandet…det är ganska mycket en social grej.
Safiren: Av de jag hunnit med att titta på så är SG och VV de enda som inte är allierade med er, men jag hörde nyss ett rykte om bråk?
Chang /TP: Jaså?…vi är ju hur lugna som helst.
Safiren: Hehe. Har du något att säga om SG eller VV?
Safiren-embedded: SG har visst bildats av några från tidigare TP.
Chang /TP: Ja, det finns en hel del kompetenta spelare där.
Safiren-embedded: Och jag har en uppfattning om vilka VV är. Jag saknade naturliga fiender i NÖ, men det kanske är där de är?
Chang /TP: Vet inte om de är en naturlig fiende…men klart är att vi är ute efter att härska i NÖ…det är ingen hemlighet…det har vi försökt i 7 rundor…och skam den som ger sig.

 

 

*********************************************************************

 

Topp 10
Av Safiren

 

 

 

En massa grattis till alla som fick medaljer och så vidare (Jag måste bli färdig) och vi fick NÄSTAN av Dr.House en intervju.

*********************

Intervju med Herman
Av Birk

Intervju med serverns största romare!
Jag tog kontakt med serverns största romare för en intervju, hur kommer det sig egentligen att serverns största romare lyckas ligga top 3 på overall listan? Är denna Herman verkligen en sim spelare? Varför är just Herman den som ligger 1:a över serverns största romare? Detta är några av frågorna jag försökte ta reda på under min intervju med Emil som spelar på Herman.

Birk: Trevligt att du ställer upp på en intervju.
Emil Hermansson: Kul att du hör av dig!
Birk: Vem är du egentligen? Har för mig att jag sett kontot “Herman” förra rundan också, var det du som spelade då?
Emil Hermansson: Jag har kört Herman fyra rundor nu
Birk: Okej, har du kört andra konton tidigare, andra servrar eller liknande?
Emil Hermansson: Nej, bara dessa fyra
Birk: Hur kom det sig att du började spela Travian egentligen?
Emil Hermansson: En vän som visade mig spelet… verkar som om han fortfarande ser sig som mästaren och mig som eleven 
Birk: Där ser man, får man fråga vem denna vän är?
Emil Hermansson: En granne till mig… en helt okänd spelare.
Birk: hehe du är alltså bättre då… Hur tycker du att du har presterat tidigare rundor och vad är du mest nöjd över inom Travian?
Emil Hermansson: Jag spelar schack professionellt och då får man en fin känsla för strategispel… Travian passar mig perfekt. Har blivit största konto de två senaste rundorna så givetvis är jag otroligt nöjd med det.
Första rundan jag vann spelade jag halva rundan ensam och utan guld. Efter det har det blivit mer organiserat med bra co.
Birk: Oj, det låter som en bra runda. Man vet ju hur beroende man brukar vara av guldet.
Emil Hermansson: Utan guld är som bergsklättring utan syrgas!
Birk: Hur många spelar egentligen på Herman? Du nämnde att du hade bättre organiserat med co-spelare denna runda?
Emil Hermansson: Vi är två eller tre… Men vi har spelare runt oss som hjälper oss. Spelare som jag haft god kontakt med från tidigare rundor
Birk: Jag har hört rykten om att du är än så kallad sim spelare och om jag kollar runt bland statistiken ligger ni väldigt lågt i både off och deff, anser du dig själv vara en sim spelare?
Emil Hermansson: För mig är motivet hela tiden att göra bästa draget. Varje beslut ska vara det optimala… Travian är väldigt mycket ett byggspel eftersom det är mycket lättare att försvara sig än att anfalla. Men för att ändra på det ryktet har vi tänkt spela mer aggressivt denna runda. Vi får se vad det blir av det.
Birk: Eftersom ni ska spela mer aggressivt denna runda måste jag ju höra om ni la upp denna runda annorlunda än före detta rundor?
Emil Hermansson: Jag har lärt mig mycket varje runda och denna gång är allt väldigt genomtänkt… Planen är klar för hela rundan. Allt är väldigt väl upplagt
Birk: Okey, lite mer om servern i övrigt, vilka allianser tror du kommer hålla rundan igenom?
Emil Hermansson: Jag är inte så kunnig om allianserna… Disney har massa bra spelare men jag vet inte hur väl organiserade de är… TWO är väldigt väl organiserade men har svagare spelare. Sen verkar Både Evil och TP-AAA bra också!
Birk: okej, vad tycker du om alliansen DBA där du spelar då?
Emil Hermansson: Vi hamnade i DBA av en slump. Inte någon särskilt vass allians men rätt trevlig.
Birk: Att en allians är trevlig är ju väldigt viktigt.
Emil Hermansson: Det ger spelglädje
Birk: Spelglädje borde det finnas mer utav! Har ni några planer på att ta någon artefakt då?
Emil Hermansson: Ja, det siktar vi på.
Birk: Ja, nu kan jag nog inte komma på något mer. Något du vill tillägga eller hälsa de andra på servern?
Emil Hermansson: Bara att jag önskar alla en bra runda… De som blir anfallna… Ge inte upp… Det är lättare att försvara sig än man tror.

*********************

Callidus fick offvimpel och vi bad om en intervju.

Intervju med Callidus/VV
Av Greeny

1. Vem är du?
Jag är janbanan. Mannen, myten, legenden!

2. Hur kom det sig att du började spela Travian?
Jag hade tråkigt och ville bara hitta ett tidsfördriv,

3. Vilka servrar/konton har du spelat på?
Har spelat samtliga sez utom runda 4,6 och 9. Mina kontonamn har varit janbanan, Callidus, Rikard Palm och Livdragon. Tror de flesta vet vem jag är!

4. Vilken prestation är du mest nöjd med i Travian? 
Självklart så är jag mest nöjd med mitt intensiva fejkande! Speciellt runda 5. Jag är även nöjd med vinsten runda 2.

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i Travian? 
Har förlorat en del offar på grund av några klantiga misstag. Bortsett ifrån det så är jag nöjd med mitt spelande.

6. Vad för slags musik lyssnar du på när du spelar Travian? 
Jag lyssnar inte på någon speciell musik när jag spelar Travian. Mestadels blir det elektronisk musik, till exempel Slagsmålsklubben, Tiesto, Infected Mushroom och liknande.

7. Guldar du mycket? 
Vi guldar en del, dock inga extrema mängder.

8. Vad tycker du om serverstarten? 
Det har varit en bra start för vår del. Inte hänt så mycket intressant dock, men jag tror det kommer börja hända saker snart.

9. Vilka allianser tror du blir något att räkna med? 
Disney, FU, Studio54 och självklart min egen allians V.V tror jag blir de allianser som kommer åstadkomma mest. Dock inte säkert att någon av dem vinner, det finns många duktiga allianser steget nedanför dem.

10. Hur är det att farma i samma område som Doktorn? 
Vi har haft helt okej farmning, självklart skulle vi antagligen haft bättre resultat om House inte legat i samma område. Jag tror inte det påverkat oss i särskilt stor grad.

11. Var kommer dina offpoäng ifrån? Har du någon rapport? 
Dom kommer ifrån diverse svepningar av farmer, inga stora rapporter direkt utan det är många små.

12. Övrigt? 
Ser fram emot en intensivt och spännande server, önskar såväl motståndare som vänner bästa lycka!

*********************

Intervju med Aladdin/Disney
Av ShortElves

Det cirkulerade runt en väldigt fin rapport på servern så vi kände oss tvungna att intervjua den framgångsrika anfallaren, Aladdin.

Det cirkulerade runt en väldigt fin rapport på servern så vi kände oss tvungna att intervjua den framgångsrika anfallaren, Aladdin.

ShortElves Så, hur länge har du spelat Travian?

Aladdin Sen första s1, så det är ett tag nu.

ShortElves Roligt att höra. Är Aladdin ditt vanliga nick eller är det för alliansen den här rundan?

Aladdin Självklart för alliansen  Tema är ju det roligaste som finns och tror nog att rätt många håller med mig om man kollar på vad folk sätter för namn på sina byar.

ShortElves Då kanske vi får vänta oss en lampa eller iallafall artefakt i “Cave of Wonders”?

Aladdin Vi får väl se hur det blir med det där, om jag inte har storyn helt bakom foten så var det någon där och hämtade upp den… kan det ha varit jag?

ShortElves Kan vara så.. Har du speciella mål eller oförrätter med andra spelare den här rundan som du kommer att slå till med?

Aladdin Nejdå, har faktiskt inte lirat speed speciellt mycket innan och inte heller galler, och att man sen startade en vecka sent gör ju att man ligger lite efter i racet redan nu  Och generellt gillar jag att se varje server som en nystart.

Aladdin Mål, jo självklart har man en del mål som alltid, fast inga speciellt stora denna runda, mest att ställa upp för alliansen så mycket jag bara kan.

ShortElves Härligt=) Ja, och denna server har du lyckats med ett mycket fint anfall.

Hade tänkt ha en intervju med spelaren som var ditt offer, men han har slutat verkar det som. Vet du mer om detta?

Aladdin Ja, eftersom spelaren ifråga inte hade scouter så kunde man hela tiden titta till vad han hade, och jag tog en liten chansning på att han inte heller hade autoduck på, vilket även var fallet! Så jag var grymt nöjd, gav er rapporten och postade den även i allianschatten där andra blev lite sugna på att attackera, vips så hade han attacker överallt och efter lite andra scoutningar, så även andra spelare i hans allians.

Aladdin Fast, trots allt ett anfall så här tidigt betyder inte så speciellt mycket… dock blev det ju till slut i alla fall minst en fiende mindre i närområdet.

ShortElves Ja, betydelsefullt eller inte så var det en fröjd för ögat! Vi får hoppas att fler tar initiativet och lägger upp sina fina rapporter. Till sist då, vem är personen bakom Aladdin, som leker med sina blixtar?

Aladdin Pellekuling nickade jag mina första servers, haft en del andra nick också, Dr. Schizo och The Apostles bland annat… Tror inte så många svenska Travian spelare känner igen mig dock (i alla fall inte utöver senaste s1).

För övrigt hoppas vi väl inte att folk lägger upp sina rapporter utan att dem tar kontakt med er så ni får lite exklusivt material att arbeta med!

ShortElves Hehe, en kryddad historia är alltid bättre=) Tack så mycket för din tid!

Aladdin Tack själv och hoppas nu att alla spelare ser till att detta blir en rolig runda!

*********************
Rapporter

Dr.House ryktas det..

http://travian-reports.net/se/report/…

SuEr och Alladin

http://speed.travian.se/berichte.php…. Raderad spelare borde inte behöva censureras?

http://travian-reports.net/se/report/…

SUne | SuEr!!:
 Hej! Tänkte ni kanske ville ha fler rapporter ifrån leken med bottarna i FU!
Safiren: varför säger du bottar?
SUne | SuEr!!: Inte alla, men vissa av dom.. Dom gör inga försök till att ducka, inga försök till att försöka göra sig av med råvarorna. Har scoutat dom lite, och tex. han som jag tog ner, han hade fullt järn (runt 27000 ) och ca 250 trä, samma sak när jag scoutade han senare, däremot hade trupp antalet ändrats flera gånger, men dom gjorde inga försök till att rensa på råvaror sidan, inte ens när anfallen kom. Deras spelsätt har inget sätt till logik över huvud taget. Därför anser jag att dom bottar, Iallafall dom 2 som jag och XXX har varit på.

Hemlig rapport men söt. Varje gång man träffar på 3 nybyggare undrar man varför de var kvar hemma.
http://travilog.org.ua/se/6476573/08….

Ris&Ros och Ditt&Datt

Jaha, då var det dags för mig att posta upp allt som ni har skickat in vad gäller Ris & Ros samt på punkten Ditt & Datt. Håll till godo!
Veckans ris:
Veckans Ros:
Övrigt Ditt & Datt

Vad nu, har de missat att posta upp allt? Tänker ni säkert.
Nej! Jag har inte missat att posta upp något. Men ni kära läsare har dock missat att skicka in till mig. Jag var kanske inte tillräckligt tydlig vid förra skrivandet att det var i denna del ni skulle skicka in och säga er åsikt på. Jag ställer mig själv frågan, är detta kanske inget som ni läsare vill ha? När jag sen tänker efter vad jag själv skulle svarat så väljer jag att testa en sista gång med att få roligt skvaller eller trevliga rosor eller onda risar inskickade till FN för publicering, samma tid som förra gången men en dag senare, alltså måndag klockan 22:38
Skicka bidragen till något av följande adresser:
b-woiot @skype
Woiot @ forumet
Självklart kan ni även skicka detta till någon av Safirens adresser också!

*****

Och ett sista ord från mig. Vi får rätta imorrn  //Safiren

*******************

– – – – – – – – – –
Vill ni komma med egna åsikter och kommentarer? Kontakta någon i redaktionen så kanske just ditt uttalande eller din rapport kommer med. Detta var ett nummer av Filosofiska Nyheter för sez10.

Nytt blad varannan Tisdag klockan 22.00, ehmm… Edit: Den kommer när eller kanske lagom Filosofiskt inte alls.

Redaktion: Birk, Felle, Greeny, Petter, Påskharen, Sannen och Surren.

Ansvarig utgivare: Safiren

Copyright © 2008-2010 Filosoferna
All Rights reserved

Leave a Reply