v 34 del 2

# Del 2
– Spelarintervju med Orcas/Kaos
– Serverintervju med Nullfinder@Rasputin/Spetsnaz
– Spelarintervju med terrorkossan/Outlaws
– Spelarintervju med Drunk Santa F.F
. Spelarintervju med Ydolem/T-Röd

 

******************************************

Spelarintervju med Orcas/Kaos


Orcas: 1.Vem är jag?

Överdrivet social person, Kan ju vara att jag är från Göteborg från början, Men numera bor jag i Norrland, Umeå för att vara exakt. Här jobbar jag och sliter på en av stans största restauranger, Har väl någon typ av chefsroll där. Gillar att träffa nya människor så det e ett bra ställe, För att ni skall få anstränga er lite och en typisk sak med min lätt dryga humor får ni lista ut hur gammal jag är genom att detta hände i Sverige och i världen….

I Sverige:

Carola vinner den svenska Melodifestivalen med “Främling”
900 kilo hasch flyter iland utanför Göteborg. Det är ovanligt tät dimma över skärgården den sommaren.
Det första offret för aids avlider i Sverige.
Svenska flaggans dag, den 6 juni, blir också Sveriges nationaldag.
En särskild punktskatt, “Videoskatt”, införs för “Apparater för upptagning eller återgivning av bilder och ljud för television.” Tjabbigt.

I världen:

ARPANET byter namn till Internet Protokoll och internet börjar ta, någon typ av, form.
En bomb sprängs på USA:s ambassad i Beirut med 80 döda som följd.
En tjeckisk familj flyr östblocket i en varmluftsballong.
Sovjetvänliga militärer tar makten i Grenada i Västindiern. USA invaderar landet och griper makthavarna.
På skivspelaren snurrar Eurythmics singel ”Sweet dreams”

I övrigt vet jag faktiskt inte. Inte så mycket att berätta egentligen, Alla borde flytta till Norrland och köpa en bra snöskoter och njuta av livet och sluta stressa. Lite av min filosofi i livet.

Safiren: 2. Hur kom det sig att du började spela travian då?
Orcas: En väldigt söt tjej jag hängde med ett tag hade hittat något spel på internet och hon kunde tjäna lite guld om hon rekryterade mig. Och eftersom hon va snygg och har stor vackra ögon så va det svårt att säga nej och på den vägen e det. Hon slutade ganska fort men eftersom MMORPGS alltid har gillats och spenderats för mycket tid med så fastnade jag. Som ny på förra S1 och 3 månader in i serven så hade man stora chanser. Mutade en person med råvaror osv. Denna spelare och hans vänner är nu mina Travianmentorer. Så jag lyckades med något ovanligt, mina farmare tog mig under sina armar och jag blev faktiskt medlem i deras ally till slut.

Safiren: Kände du dem irl då eller har det blivit sen?
Orcas: Sen faktiskt, Crude bor 5 min bort från vad jag bor faktiskt, visade det sig, sen dess har jag ordnat jobb åt honom bland annat.
Safiren: Ni har haft nytta av varandra då. Hade du ytterligare svar på 3?

Orcas: 3. Vilka servrar/konton har jag spelat på?
Jag e fortfarande en nybörjare enligt mig själv, Detta är bara min andra server spelade förra S1 som jag nämnde tidigare och nu spelar jag den andra S1. Har just börjat spela en utländsk server bara för att testa om det spelas annorlunda där.

Orcas: 4.Vilken prestation är jag mest nöjd med i travian?
Att jag efter varit farm lyckades gå med i hTSekten på förra S1. Har hört att det är en väldigt ovanlig väg att vandra. Men tydligen gick det. Tror det va en massa sympati….
Safiren: Du kanske skrev massa långa igm oxå så de inte orkade med annat än att ta in dig? =)
Orcas: Jag tiggde nog aldrig så där mycket om att inte bli farmad, klart man bad om det, men jag ställde nog mycket frågor och relevanta frågor.
Sen deffade jag ut crudes plundringar en eller 2 gånger, Och då blev det någon status quo.

Safiren: 5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?
Orcas: Att jag spelar ytterligare en server ? Ne jag vet faktiskt inte, Är ju som sagt ganska ny på detta så har jag ett speciellt spelsätt. Eller snarare så gör och tänker jag inte som alla andra tydligen, Många skulle nog inte förstå uppbyggande av mitt konto utan en ordentlig förklaring.

Safiren: Nu blir jag nyfiken. Hur bygger du då? Släpper du in mig som sitter så jag får titta?
Orcas: Jo kan jag väl göra.
Safiren: Ja, inser ju att vi inte kan prata om hur du byggt i intervjun. Jag har varit insläppt på konton förr och säger inget om dem.
Safiren: Om jag saknar nått så är det stadshus.
Orcas: Jag har festat 3 små fester totalt.
Safiren: Men annars tyckte jag det såg ut att vara ett välbyggt konto. Bläddrade bara igenom byarna och kollade översikten.

Safiren: Ska vi ta fråga 6? Vad lyssnar du på för musik när du spelar travian?
Orcas: Inte så mycket musik, mest ljudböcker faktiskt, Gillar ju att läsa men nu kan man ”läsa” och spela samtidigt, Mycket behändigt ju. Men musik, Ju hårdare klubb musik ju bättre. Just nu e väl favoritskivan Tiësto – Magikal Journey, The Hits Collection 1998-2008

Safiren@Filosofiska Nyheter: 7. Guldar du mycket?
Orcas: japp =) Det finns säkert sådana som är värre men jag e inte den som använder minst guld. Är lat… Du såg ju mitt upplägg.

Safiren: 8. Vad tycker du om servern så här långt?
Orcas: Med mina ringa erfarenheter så kanske jag inte skall uttala mig, men jag tycker den e ganska seg och uppbunden. Men det kanske kommer att ändras. Vem vet…

Safiren: 9. Har du haft en personlig vendetta med någon?
Orcas: Nej inte över flera servrar eller så, Jag kan bli sjukt förbannad om någon farm börjar deffa. Då kan jag riva hela byn även om det skulle vara en förlust för mig i slutänden, Jag hade exempelvis Katas på denna server innan jag grundade mitt hs pga detta.
Safiren: Åh, är du en sån som nollar byar om du inte får nått?
Orcas: Nej jag bombar bara sönder dom =) Jag e ju deffspelare, men har en liten off oftast och det kan irritera mig när folk gör saker som jag inte gillar. .

Safiren: 10: Vilka allianser tror du på i EG?
Orcas: Jag har faktiskt ingen aning, Jag vill inte spela ett traditionellt EG så allt är öppet, jag hoppas dock på den längsta servern i svensk historia.
Safiren: Kaos skulle inte spela traditionellt. Så här närmare EG verkar en del vara inne på det iaf. Hur tror du det blir?
Orcas: Jag tror att om det kommer till en röstning kommer det att bli nerröstat.

Safiren: 11: Övrigt?
Orcas: Inte egentligen men här kommer lite interna saker jag vill ha sagt för att visa min uppskattning…..

CRUDE som President!!!!!!!
GÄNGET som Mysminister
MOOLER som Överbefälhavare
KAYENE som Inrikesminister
KLAS som Stabschef

Sist men inte minst….
MOSSHERREN som en lätt nedtryckt opinion…. (inget negativt)

Safiren: Ok, tack för intervjun. Den var trevlig, och roligt att få titta in på ditt konto.

******************************************

Nullfinder@Rasputin/Spetsnaz

Den jag först fick kontakt med när jag började leta information var Nullfinder. Alla tips han gav mig hann jag inte följa upp, och följdtips blev det av tipsen och inte hann jag stilla min nyfikenhet på allt.

Nullfinder

Safiren: Jag skulle vilja ha din uppfattning om läget på servern.
Nullfinder (Rasputin): Har inte hänt så mycket hos oss i Spetsnaz; samma organisation, samma inriktning. Har varit lite omorganisation hos Exq. T händer det en del hos. Fjugen pratade du med sist. F.F och Outlaws går igenom en del förändringar med. Är kanske Kakan/Kajsa som är den mest intressante där.
DLK hade jag nog hoppat över om jag var du. Är många olika åsikter i den alliansen och den vars talan du möter representerar nog inte resten av DLK, så sätter du det i print blir det nog underligt för resten av deras ledning.
1337 är lite joker i leken och kan vara intressanta att samtala med. Dom har bundit sig till DLK och Outlaws, men står väldigt själva ändå.
Sen har du Kaos, Ragnarök och NYPD i nordost – våra motståndare.
Uppdelningen på servern är ganska mycket i de fyra sektorerna, NO,NV,SV,SO Blir ju ofta så och så även denna gång.
Safiren: Vet du nått om Avernes?
Nullfinder (Rasputin): Nej, dom ligger mellan Kaos/NYPD/Ragnarök och T. Har inte hört att dom är aktiva i kriget.
Safiren: Ok, tack, bra genomgång :*
Nullfinder (Rasputin): Fjugen vet nog mer om dom. Kaos hemlighåller sina samarbetspartners så dom skulle nog inte berätta.
Tror inte Kaos har något med dom att göra. Avernes ligger ju norr om Kaos och står nog ensamma.
Safiren: Ja, är ett gäng fransmän, tror de är här för att ställa till oreda i EG.
Nullfinder (Rasputin): Spännande. Å andra sidan är det väldigt få som är så intresserade av EG denna omgång, så blir nog en fråga om hur mycket de andra allianserna bryr sig. Blir väl främst T som förlorar på deras inblandning då antar jag. Ev även den del av Kaos som satsar på EG, men antagligen mindre
Safiren: jag tror de kommer att gå på de som ser ut att vinna, oavsett vem. men till skillnad från KAOS som gått ut med att ställa till oreda från början så avvaktar de.
Nullfinder (Rasputin): Men det ska ju även Kaos göra, och eftersom flera vet om det så kommer man nog inte bygga på vanligt vis
Safiren: Ert krig mot kaos då, har du nått o säga om det?
Nullfinder (Rasputin): Jodå, det går bra. Bombas fram och tillbaka. Är som krig ska vara. Har väl inte hänt något drastiskt åt något håll. Har väl rykt mer huvudstäder senaste veckan än tidigare förvisso. Vi tog t ex fälten i Gullefjuns hs och Tallanvors hs.
Safiren: Tack så mycket.

***

Här skulle jag ha en kort intervju med Stella/Exq men ser att jag inte fått godkännande.

******************************************

Terrorkossan/Outlaws

Det har hänt en del i Outlaws, förra gången hade jag svårt att få kontakt med ledarna där. Det brukar aldrig vara ett gott tecken och mycket riktigt har Outlaws medlemmar rört på sig till andra allianser, främst F.F. Terrorkossan har hoppat över från 1337:s ledning. Sannen fick tag på henne för en intervju.

Sannen@FN: Vem är du?

Svärmor/terrorkossan: Jag? 45 årig kvinna med stort spelintresse framförallt travian

Sannen@FN: Hur kom det sig att du började spela travian?

Svärmor/terrorkossan: Hittade det på nätet och började med lite speed sedan började S5 och då börja jag där med…

Sannen@FN: Vilka servrar/konton har du spelat på?

Svärmor/terrorkossan: Flera… men jag spelar på mina egna konto Svärmor och Terrorkossan samt på Sharpedo på S4 har spelat på S3 och speed……

Sannen@FN: Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?

Svärmor/terrorkossan: Diplomatin, det är kul och där gör jag mycket

Sannen@FN: Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?

Svärmor/terrorkossan: ja du…. det är ett spel men jag önskar jag hade byggt mer off på S4 så jag hade kunnat kriga mer, men det e ju inte för sent

Sannen@FN: Guldar du mycket?

Svärmor/terrorkossan: ja

Sannen@FN: Vad tycker du om serven så här långt?

Svärmor/terrorkossan: Allt roligare för varje dag!

Sannen@FN: Har du haft en personlig vendetta med någon?

Svärmor/terrorkossan: tja… Khulaschak och jag kommer aldrig att hamna i samma ally sas…

Sannen@FN: Varför detta ?

Svärmor/terrorkossan: Det får du fråga honom…. men han gjorde en vurpa i Matrix som jag inte an förlåta…

Sannen@FN: Okej, Vilka allianser tror du på i EG?

Svärmor/terrorkossan: Jag antar att du känner till vem jag är och varför jag är här så då vet du ju att Outlaws inte går mot EG så vi bryr oss egentligen inte men ett tips kan ju vara GLOBE som kommer stort

Sannen@FN: Varför Lämnade du 1337! och gick med i Outlawz

Svärmor/terrorkossan: Jag blev tillfrågad och det behövdes hjälp i Outlaws. Efter att jag rådgjort med ledningen i 1337! så beslöt jag att gå över och hjälpa till.

******************************************


Spelarintervju Drunk Santa/F.F

1.Vem är du?
Hej! Jag heter Sebastian, 20 år och är en av co spelarna på Drunk Santa

2.Hur kom det sig att du började spela travian? 
Min co, Snubben fick mig att börja för några år sen. Vi brukade spela på enskilda kontot, men just denna rundan bestämde vi oss för att lira ihop.

3. Vilka servrar/konton har du spelat på? 

Minns inte så mycket av dom första kontona samt server. Men har lirat lite halvdåligt på s3an, först som Lucius (Tror jag) och sedan på kontot Razki

4. Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?
Är väl mest nöjd med hur bra det går denna rundan. Dock är detta första rundan vi kör rikligt med guld (Mest min förtjänst)

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?
Haha skulle nog säga första gången jag började spela travian. Hade en spelare bredvid mig och på något sätt fick han mig att byta min hs till en annan by, varav han efteråt tog den byn ^^

6. Vad lyssnar du på för musik när du spelar travian?
Jag är en rave person. Lyssnar på Hardstyle, Hardcore och Trance. Helst Psytrance.

7. Guldar du mycket?
Vi har guldat mycket, och har så det räcker länge till

8. Vad tycker du om serven så här långt?
Servern har varit väldigt rolig och händelserik.

9. Har du haft en personlig vendetta med någon?
Hmm inte precis. Men haft lite småkrig med Rookie och Mauricius.

10. Vilka allianser tror du på i EG?[
Jag skulle nog tippa på EVIILS. Vet att grabbarna i den alliansen är roliga och bra.

11.Övrigt?

Ifall ni söker en fylle tomte för någon annan server kan ni kontakta mig på skype, Razki_swe.

Mvh Sebastian

******************************************


Ydolem/T-Röd

I T-allianserna har jag intervjuat Khulashack, men inte fått godkännande. DLK har avböjt kommentar. Fjugen fixade fram en intervju åt mig med Ydolem. Jag tackar för hjälpen.

1. Vem är du?
41 årig 2 barnspappa som bor i Kungsbacka. Spelar på Ydolem kontot på S1 och mitt nick är Melody

2. Hur kom det sig att du började spela travian?
När min dotter var 10 år, så satt hon och grät vid datorn. Jag frågade ju såklart varför hon var ledsen och om ngn varit dum mot henne.. –nej svarade hon. Jag spelar ett online spel och jag blir av med alla mina råvaror hela tiden så jag kan inte bygga min by.. detta var när det var 2 månader kvar på sez 5. Så jag började hjälpa henne och sätta mig in i spelet. Sen var man fast.

3. Vilka servrar/konton har du spelat på?
Spelat på speed tidigare, blivit 2 ”fulla” rundor, sez 6 och sez 7 efter de 2 rundorna behövde jag lugna ner spelet lite så blev S1 som jag spelar på nu, Spelar på S1 med målet att lära mig spela off då jag aldrig provat på det innan. Var usel på synkade attacker i början av servern, 1 attack per sekund är ju ingen höjdare, nu är jag iaf nere på 5 per sekund så lite mer nöjd är jag men inte fullt.

4.Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?
Råkade bli VU-hållare sez 6 och vann EG med DGDF|DOW
Det jag är mest stolt över är sez 7. Där min uppgift i Ceres-alliansen var att bygga för ett VU konto från start. Planera med eget svep för att ta 2 egna VU samt erövra med mina stammisar. Samt svepa för BP också. Det blev lite bättre än så. svepte och erövrade 3 egna VU själv utan ngn hjälp. Tror faktiskt att jag var först med det på svenska speed. Samt svepte BP också. vann gjorde vi såklart. Tror faktiskt att jag är|var först på svensk speed att vara VU-hållare och vinna 2 år i rad också. ingen hade gjort det innan då iaf, vet inte hur det gått sedan. Men det får du gärna kolla med min dåvarande mentor Tobbe/bävern som många känner honom, eller ngn annan travianräv, för jag tycker att jag fortfarande är en rookie jämfört med många som spelat sedan start.

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?
När vi på kontot, 1 månad in på S1 väggade våra 70 katas på Dizels HS. Outlaws byggde lite vetebyar nära oss så ville markera. Det var jäkligt nära att offuppdraget lyckades.

6. Vad för slags musik lyssnar du på när du spelar Travian?
Ingen.

7. Guldar du mycket?
Ja det bränner iväg snabbt, 1800-2400 guld per månad försvinner nog fasen.. tur vi är flera CO-spelare

8. Vad tycker du om servern så här långt?
S1 går ju lite långsammare än man vant sig vid när man spelat speed. Men tack vara titanskorna så är det roligt. Servern har haft nästan samma konstellationer och block hela tiden inte mycket som har ändrats på egentligen.. lite småkrig hit och dit. KAOS är fenomenala på att fejka iaf mot vårt konto, bara vågat gå skarpt 1 gång och det var Dufftown Spey så en eloge till honom, trots att han väggade.
Snart börjar ju EG så då blir det spännande.

9. Har du haft en personlig vendetta med någon?
Jo det blir ju som så att man har ju det. denna S1 har det från första månaden varit full gång med Outlaws, de tycker vi är fel placerade på koordinaterna och vi tycker ju dom är det.. sen gick flera spelare från Outlaws över till F.F här för inte så länge sen, så nu är det både mot Outlaws och F.F i perioder. Fast det må jag säga! Att hade det inte varit för dom hade denna server varit rätt så trist för vår del. Dizel och Storebror kontot har några riktigt härliga spelare, vi har en bra och lättsam kommunikation trots att vi är FI.

10. Vilka allianser tror du på i EG?
Ärligt så har jag lite dålig koll, då jag främst fokuserar på alliansen och egna kontot.. men så som det känns så blir det 4 block. T med sammarbetspartners är det ena Kaos det andra och F.F|Outlaws det tredje Spetsnaz med sammarbetspartners det fjärde blocket.. ngn av dessa kommer vinna. Vågar inte sia om vem då det handlar om otroligt mycket tur samt sekunder/minuter i slutändan.

11. Övrigt?

Vill börja med att säga till alla ”större” konton som bara kan fejka, att kom på riktigt och vägga eller skit i att skicka.. spara katasen så dem kan vägga i våra VU istället. EG börjar ju 26 sept.
Hatar spioner.

*****************************************

Leave a Reply