S1 Special del 3

 

 

Exq

Artefakter: 7 små 2 stora

Alliansintervju

mulco/Exq

Andy/Mintkola

Exq är en allians från s6 som även vann där. Mladt, OlovO och Zeback var ledare och i motståndarsidan var då Bastos och jag (spelarna på Mulco kontot). Bastos fick väl en bra kontakt med dom tre då så när s1 började så skulle dom spela tillsammans tänkte dom och Bastos tvingade in mig som co.

De skapade då Exq igen med de tre forna ledarna i ledningen och vi på Mulco var bara vanliga personer som gled med. Sen så blev det en ihopslagning med… B.H tror jag det var, vilket jag inte gillade men orkade inte bry mig utan gled med strömmen. Och sen hände en tragisk sak, Zeback slutar och tar semester och vi har nog varit tillsammans med B.H i en vecka och vi tröttnar på ambassadbyggaren som skrek efter boost stup i kvarten och det var en massa.. ja vad kan man kalla dom… noobs? där också. Så vi bröt ut och bildade Exq igen och tyvärr hamnade vårt konto med i ledningen där.

Senare så slog vi ihop oss med dem större spelarna från CGG och vi blev så gott som en full ambassad. SSen blev det väl typ ett stillestånd tills artefakterna kom och tyvärr kom dom när jag inte var närvarande och blev väl inte så bra, KAOS fick en jävla massa artefakter och vi fick bara några, var väl dåligt planerat av alla allianser, förutom då KAOS så dom ska ha cred för det.

Sen (eller var det innan) tog deras diplomat kontakt och, ja, började snacka, ville ha ett samarbete med oss och vi ville ha tid att fundera på det, samtidigt kommer det in några anfall, och det blir fler och fler. Vi får till svar när vi skriver till deras diplomat (ungefär) att han vet inte vrf de kommer och att han kommer se till så att de slutar. Men icke, efter ett tag blev det väl lite uppehåll av attackerna, efter en massa arga IGM från oss till deras diplomat. Efter ett tag så kommer då krigsförklaringen till oss och det börjar bombas och tas artefakter, och en massa fejks skickas över varandra.

Sen lugnar det ner sig lite, alla är väl trötta och vill ha dagar att gå till stranden på. Någon dag efter man hade fått sin HS lite bombad och artefakt tagen, så kommer personen från F.F. som man hade en personlig IAP med och anfaller utan förvarning och hela vår HS har inga fält kvar och han fortsätter anfalla och lyckades faktiskt ta över en by efter en tid. Vi låter ju inte detta gå förbi oss, vi väggar hans off, och vi bombar hans byar och tar över en HS oas, vilket han fick ta tag i igen idag.

Bastos/mulco – Spelarintervju

1. Vem är du?

Ja du.. Jag heter Stefan och är 28 år. Är just nu pappa edig åt min 8 månaders dotter.. Utöver det finns det väl inte så mycket att säga.

2. Hur kom det sig att du började spela travian?

Började för många år sen på en s1. En kompis som övertalade mig att prova. Sen dess har man varit fast!

3. Vilka servrar/konton har du spelat på?

Några st är det ju.. Men för att ta några så:
S5 för några år sen på Konto: Stuff

S6 för också ett bra tag sen på kontot: Bastos

Sen 1-2 com servrar fick det bli.. Men även fast svenska spelare är mycket färre så är det ändå mer utmaning på svenska servrar.. Så där orkar jag inte spela längre.

Sen fick det bli en paus på något halvår nästan tills manlyman börja tjata på mig och fick med mig och starta på s2 på kontot 2hot2btrue där vi precis har vunnit servern. Måste faktiskt säga att avslutningen på den servern av våran allians -ros- och hela FP är nog det galnaste jag varit med om. Spelarna där var helt otroligt duktiga!

Och sen S1 nu då på mulco.. Första gången jag provar galler faktiskt.. Inga favoriter måste ja säga.

4.Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?

Kommer ju bara ihåg när irriterande saker händer. Vet att vi tog någon offby för några servrar sen på något väldigt bra sätt.. Men ja.. Åldern har satt sina spår så glömt bort precis hur det var.

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?

Nu pajja ju mitt argument att man bara kommer ihåg irriterande saker.. Kommer inte på något här heller! Värmeslag?

6. Vad för slags musik lyssnar du på när du spelar Travian?

Just nu är det Barnens sånger och visor, vol.1 som får gå på hårt här.. Dottern älskar dom. Hinner för det mesta bara kolla till någon minut i taget för dottern lärde sig krypa för 2 månader sen.. inte mycket sitta still för mig då och lyssna på musik.

7. Guldar du mycket?

Mmmhm.. Ibland blir jag förvånad över mig själv hur man lyckas gulda bort så mycket så snabbt.

8. Vilka tror du vinner?

Exq så klart! Otroligt trevliga och bra spelare där så vi har nog helt klart en väldigt bra chans!

9. Har du haft en personlig vendetta med någon?

Njeaa.. Första servern jag någonsin spelade på och kunde noll om spelet så startade jag några månader sent. Då efter ett tag fick min granne för sig att han skulle ta över en by utav mig. Jag som hade noll koll på allt satt o tokläste alla möjliga hjälp manualer osv om hur man skyddar sina byar osv så var väl lite då man lärde sig en del om spelet.
Lyckades hålla byn över natten och även nästa dag.. Just då trodde jag att det var jag som hade gjort något bra i alla fall.. Men nu i efterhand vet jag ju att det var han som bara inte hade någon koll hur man gjorde. Men till slut så fick han ju byn. Så hur som helst så var det därför jag starta på nästa server. För jag hoppades att han skulle vara där och då skulle jag hämnas och se till att bomba han istället. Men ja det var ju ett antal år sen.

10. Vad tycker du om servern så här långt?

Är en speciell server det här.. Kaos, som startade för att undvika att block skapas, har tvingat folk att skapa samarbeten som är större än någonsin för att slå tillbaka dom. Men annars är det en rolig server. Spelar verkligen med toppen folk och trivs varje sekund i Exq!

11. Övrigt?

Kul att se att du är här också! Jag som spelade på s2 har ju följt alla Filosofiska Nyheter ni skrivit där! Har verkligen hållit forumet levande och alltid lika skoj att gå in och läsa när något nytt har skrivits! Toppenjobb och hoppas verkligen du fortsätter med det!

***

Rapporter

 


+ 8 vågor katas

******************

Spetsnaz

Artefakter: 5stora 6 små

Alliansintervju

Nullfinder (Rasputin)

Vi är tre spelare som skapade Spetsnaz. Nullfinder, Schmure och Lenjo. Vi träffades första gången på förförra S5 där vi spelade i UC/Herueka,VP. Vann den servern och träffades sedan i samma kvadrant förra S1 då vi var i olika allianser. Slutade med att vi mot slutet av S1 gick ihop och bildade Hedone. Tror vi alla blev trötta på spelet under den tiden. Hedone blev ett stort projekt som tog bort spelglädjen – vi var ett av tre block.

Efter S1 så ville vi testa något nytt och funderade på en com-server. Samtidigt ville felra från Herueka-tiden att vi skulle ratta en ny ledning – en slags återgång till vår gamla Heureka-allians.
Valet stod mellan att hoppa på KAOS-vågen, invänta nästa com eller helt enkelt regga oss på första bästa svenska server som skulle nystarta.
Safiren@Filosofiska Nyheter: Det är alltid svårt att upprepa gamla succéer.
Nullfinder (Rasputin): Ja, och samtidigt så minns man främst de glada stunderna, så ingen bra ide att ens försöka i många fall.
I mitt fall föll jag lite på tjat och övertalning – i vanlig ordning.
Safiren@Filosofiska Nyheter: vad menar du med att hoppa på KAOS-vågen?
Nullfinder (Rasputin): Efter förra S1 så gick ett gäng rutinerade spelare igång och ville samla de bra spelarna i en allians inför nästa S1. Vi fick frågan men avvaktade. När det sedan blev dags så…. nja, jag har väl aldrig varit bra på att hoppa på såna projekt. Alla bra spelare i en allsmäktig allians är inte riktigt min kopp med te. Går hellre med i de som är “underdogs” i så fall. Var likadant förra S1 när alla skulle in i hTs strax innan EG. Var då vi startade Hedone som en motpol till allt det andra som alla ville med i.

Så, vi var ett gäng som bestämde att vi skulle regga oss på nästa server, och det blev då S1. Var i slutändan ganska mycket slumpen som avgjorde. Jag var inte ens hemma när vi reggade oss. Grunden i Spetsnaz är ett gäng från Heureka då, men en inblandning av lite kreti-pleti som vi stött på, men också nytt blod. Vi är väl en ganska typisk allians med den skillnaden att vi har en ledning på 3 pers som arbetat ihop flera ggr innan. 3 pers och inga andra.
Safiren@Filosofiska Nyheter: Alltid bra med en ledning som är van att arbeta ihop
Nullfinder (Rasputin): Ja, det funkar bra. Våra personligheter stämmer bra överens och vi sköter arbetet ihop utan att ha delat upp uppgifterna i någon större grad. Jag är diplomat. Resten delas det ganska friskt på. Lenjo tycker inte om att anfalla heller, så hon pysslar inte med anfall. Allt annat delas, så oberoende av vem som är online så kan har vi ett aktivt ledarskap.

***

Lim INKASSO/Spetsnaz – Spelarintervju

1.Vem är du?

Jag är Lim, min mors dotter. Från en romsk familj. Gick kock-linjen på gymnasiet, och fortsatte sedan jobba och plugga samtidigt. Jobbat mest på behandlingshem. Träffade Skane 2008, som introducerade travian. 2009 fick vi barn ihop. Nu bor vi i Västerbottens inland. Har läst sju år på universitetet, och är fortfarande inte säker på vad jag vill bli.

3. Vilka servrar har du spelat på?

Haha, kommer inte ihåg alltid. s1 s4 och s5 i alla fall, och speed, men det gillar jag inte, mest kids där.

4. Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?

Att jag lyckas med de diplomatiska uppdrag jag har. Vilken dum fråga. inte vet jag? Jag är bara nöjd om jag själv vinner EG.

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?

Så många… Jag har litat på fel människor ibland men jag är inte missnöjd över det.

6. Vad för slags musik lyssnar du på när du spelar Travian?

Dixie Chicks, Cornelis, Dolly.

7. Guldar du mycket?

Ja.

8. Har du haft en personlig vendetta med någon?

Ja, jag spelade på s4 då när olyckan skedde. Jag förlåter inte folk som pissar på mig. Så var det även där. Jag avskyr fördomsfulla människor utan självinsikt och humor. sist var på s5 när jag för övrigt var i alliansen vendetta.

9. Vad tycker du om servern så här långt? Vem tror du kommer att vinna?

Jag tror att spets kommer att vara med i det vinnande laget. annars hade jag inte varit medlem där. Jag spelar för att vinna. jag gick ur min förra ally när ledningen sa att de nöjde sig med att vara en top5 ally.

10. Övrigt?

Generellt så tycker jag att folk ska var ärligare när de spelar. Men det gäller ju förstås vad jag tycker om människor överhuvudtaget.

*********************

Så har vi tre allianser där jag inte fick respons på mina kontaktförsök men fick en spelarintervju iaf.

RVD


BAD Ghost/RVD – Spelarintervju

1. Vem är du?

Bra fråga jag är känd under många namn men det kändaste nicket är Lejonstjärna, även svarta änkan och prinssesan har jag använt. Privat en tjej som närmar mig en ålder man inte pratar om.
Med ett brinnande intresse för travian och hästar och familjen.

2. Hur kom det sig att du började spela travian?

Ett ex och mycket god vän till mig spelade och lyckades locka in mig på speed när den startade i Sverige (han hade spelat i tyskland innan) Vart nyfiken då han skickade länk och reggade mig. Spelade i en månad inan jag vart upptäckt som deffspelare av min vän och jag fick radera mitt konto som hette prinsessan och bli co på ett farmande germankonto. Där började det..

3. Vilka servrar/konton har du spelat på?

Oj jag har spelat väldigt många konton över travianvärlden. Men de svenska servrarna så har jag varit på s4-1 lejonstjärna
s1-2 Lejonstjärna nuvarande s1 spelar jag solo som bad ghost
men även varit på s3 s7 de flesta speed.

Jag spelar även ofta som bad ghost på utlandservers just nu sitter jag även på comx2 på the butcher. jag har spelat på ungefär 50 konton vi det här laget.

4.Vilken prestation är du mest nöjd med i travian?

Jag har ingen prestation jag är mest nöjd över men det brukar var det senaste anfallet som ligger närmast hjärtat just då. eller om jag lyckats deffa bort någon svår deff.

5. Vilken prestation är du mest missnöjd med i travian?

Jag är mest missnöjd med att jag aldrig blir den perfekta travianspelaren. jag tycker personligen att jag alltid ligger ett par steg efter alla andra och det gör mig dålig och värdelös som spelare.

6. Vad för slags musik lyssnar du på när du spelar Travian?

Jag har ett par spotifylistor som jag har blandad musik på som jag lyssnar på men jag är allätare inom musiken förutom jazz och dansband det går inte. Sen lyssnar jag på det mesta men mycket Britney Spears när jag anfaller, speciellt Ops I did it again.

7. Guldar du mycket?

Ja jag guldar mycket jag har just nu 5 konton igång och alla guldas förutom ett som är slöspel där jag försöker lära mig spela romare på en fransk server.

8. Vilka tror du vinner?

Det går inte att säga för travian är så fullt med överraskningar och tvister så att allt kan hända. Bara för man smeker någon medhårs så kan man ormen väcka genom klappa den mothårs..

9. Har du haft en personlig vendetta med någon?

Ja jag har några stycken, denna s1 spelar jag endast pga en personlig vendetta samma med s4.

10. Vad tycker du om servern så här långt?

Den är klart intressant, dock en besvikelse att de tog och startade en elitally (kaos) och inte tog med mig. Men den är öppen tycker jag och alldeles för lite krig.

11. Övrigt?

Jag är inte störst , bäst och vackrast det låter bara så.

Dx

Artefakter: 2 stora en liten.

B.C

***********************

En kvadrant där Exq är den dominerande. Det samarbetas för fullt mot KAOS.

Leave a Reply