Del 32-33 Kidnappad

 

Befolkning:
Utanför byn: 1 pretorian och 4 spårare (TT), 1 scout (Gifti) 2 scouter (Bowen).
Inne i byn: Gifti, majestic13, Ztorm, Hulken, Gustav, Ragatan, Hamzic, Thom, Koffe, Rolf, Diktor, Prick, Bowen och hans bröder.
Publik: ca 100

Det är livligt i #Lekstugan även denna fredag. Men Safiren är missbelåten och fräser åt både koffe och Siempre. Kvällen slutar för Safirens del med att hon somnar i soffan. När hon vaknar dagen efter känner hon inte igen sig. Det visar sig att hennes gamla allians har kidnappat henne. addo får en bild för sitt tilltag.

Del 32 Fredagskväll i #Lekstugan

När Safiren kommer hem till Lekstugan på fredagskvällen är det redan fullt drag i studion. Hon grabbar raskt en öl i baren och går upp till Bowen och hans bröder som slagit sig ner i sofforna lite högre upp tillsammans med Diktor. Det står redan en massa tomma ölflaskor på bordet så humöret verkar på topp. Så mycket på topp så Bowen till och med har tappat bort ölöppnaren så han har vissa problem med att öppna sin sjätte öl. Fiffig karl som han är så löser han ölöppnandet med en penna.

Prick kommer strosande, välförsedd med öl även hon. Kram och pusskalas utbryter mellan henne och Safiren. Safiren känner sig kelen och eftersom Siempre kommer på visit så sällan sneglar hon på Bowen o hans bröder. De är rätt gulliga de där tre, viskar hon till Prick som genast hänger på.

Men innan Safiren kan hänge sig åt kvällens nöjen så måste hon uppdatera sig om vad som hänt. Varje sittgrupp i #Lekstugan är utrustad med minis så hon plockar fram en ur skåpet under bordet och kopplar raskt upp sig trådlöst. Hon ser att den lilla malören när Backamannen kom på besök till Lekstugan har löst sig snabbt och smidigt. Safiren har inget emot farmningsbesök men Backamannen tog med sig 1K imperieriddare och då räckte hennes fällor inte till så gästernas scouter gick åt. Det tar ju så lång tid, suckar hon, att få ihop till nästa nivå på fällorna med hennes låga inkomster. Nu när hon är ensam om jobbet på Filosofiska Nyheter lär hon inte få någon mera lön från Filosoferna heller. Lite lönebidrag till 49/145 skulle inte vara så dumt… Nå till nästa helg ska hon fått ihop till fälla 19 och sen är det bara en nivå kvar innan hon kan bygga fällor på flera platser. Men Lekstugan är obevakad tills hon kan få dit nya scouter. Bowen lovar att skicka några och Gifti ska skicka en ny.

Ölen är slut och Safiren ropar på påfyllning laget runt. I Ris har Lugna och Torgrim fått i sig tillräckligt för att göra uppror. De går i fd LCNs fotspår och bildar en tvåmansallians RUS, de går raskt i krig mot UTT vars president funderar över vad de håller på med?! Lugna och Torgrim finner det lugnast att kväva sina rebelliska funderingar när Ros förklarar krig mot Rus, varför Rus blir blott ett minne efter travianvärldens kortaste krig. Bowen har nu tappat bort både penna och ölöppnare och letar förtvivlat.

Nu dyker koffe upp och börjar flirta med Prick. Fler dras in i studion för att delta i det allmänna vansinnet. Safiren är av nån anledning sur på koffe och säger åt Prick att hon inte ska lita på honom. Och ölen blev trasig igen?! Safiren ser raskt till att få ölen lagad. Skål på er allihopa!

Safiren goes irl för att käka. Hon undrar vad tokstollarna kommer att hitta på medan hon är borta. Kommer hon att tordas läsa chatten sen? Det blev Dirty talk-time VÄLDIGT tidigt idag. Safiren blir borta ett bra tag och de andra tror att hon däckat allaredan, men en vinflaska senare dyker hon upp igen. Ljudvolymen i #Lekstugan är om möjligt högre nu än innan hon avvek. Prick och Safiren börjar diskutera hur de ska inreda en av grottorna för trevliga lekar. Lack o läder och rosa mjuka fällar ska det bli. Ragatan påpekar att de inte får glömma speglar i taket.

Safiren kan inte hitta whiskyflaskan bland alla tomglas och Majestic13 undrar hur man ska kunna poppa ilugn o ro när det ylas så mycket i studion. Koffe stöter på Safiren men hon är lite smågrinig på dessa nödbedda karlar på s2. Hon börjar tro att det enda de bryr sig om är att bräda varandra och att de fullkomligt struntar i hennes känslor.

Då dyker helt plötsligt Siempre upp, men Safiren är inte god att tas med. Efter ett hastigt uppblossande gräl får Siempre nog och drar ifrån byn. Bowen och hans bröder verkar lite trötta och Prick har nattat. Safiren ser att Rolf och Jackie sitter och pratar gamla minnen i ett hörn och hon går dit för att lyssna. Hennes whisky har tagit slut men hon hittar en ny flaska i ett annat skåp. Här är snacket lite mer seriöst och hon lyssnar förnöjsamt när de andra pratar travian. Snart blir det fullt i sofforna runt det här bordet oxå när Thom, Tompa och Bowen ansluter sig.

Safiren är fortfarande kelen men nu är stavningskontrollen helt ur funktion och Bowen har lite svårt att tyda hennes förslag. Safiren lutar sig tillbaka i soffan och somnar. (Jaja, däckar då *rodna*

Del 33 Ett oväntat uppvaknande 

[kl. 06.07.14] Safiren : åh ajajajajajaj
[kl. 06.08.29] * Safiren vaknade i soffan nu….
[kl. 06.22.17] * Safiren somnar om..
[kl. 11.15.37] * Safiren vaknar. Ajaj, huvudet värker, det blev visst en del dricka igår. Hon har nått svagt minne av att hon vaknade i studion tidigt imorse och kravlade sig iväg till en av alkoverna och somnade om. -Men?? Vad är nu detta?!
torgrim.oldenburg: Låter som nån är bakis (rofl)
* Safiren sätter sig upp i sängen och tittar sig omkring. – Var är jag nånstans? Det här är inte hemma?!? På darriga ben tar hon sig fram till fönstret och tittar ut. Det här är definitivt inte Lekstugan. Utanför håller en massa trupper på och övar exercis.
*Safiren går till dörren för att gå ut och ta reda på vad som hänt. Då upptäcker hon att dörren är låst. Hon bankar på dörren, inget händer. På det lilla bordet bredvid ligger ett brev. Hon öppnar det, det är en stridsrapport. http://travilog.org.ua/se/8799169/c3…86e3bfff47/2/1 (Don’t work)
*Safiren inser att hon blivit kidnappad.

—-

Safiren tar en närmare titt på rapporten. Vad står det egentligen? Addo från SPECTRE by har hämtat hem mig? Safiren börjar undra vad hon haft för sig inatt egentligen. Minnet är lite diffust. Hon låter blicken glida runt över rummet hon är inlåst i. Vid en eldstad står en soffgrupp där ett bord är dukat med med olika frukosttillbehör. Safiren rullar raskt ihop några salamiskivor runt ett stycke camenbert och fortsätter att utforska sin boning.

-Men finemang, utbrister hon, när hon får syn på sin handväska och sin sjal. Addo är en väluppfostrad kille som vet att en dam behöver sin väska. Hon fnissar glatt. Hon har mer elektroniskt mumbojumbo i den än tjejgrejer. Nu ska hon snart vara ute på nätet igen. Hon gör det bekvämt för sig i soffan med frukosten inom räckhåll och börjar leta i väskan. Mobilen har han förståss tagit men vi ska se om han hittat resten av grejset. Det är inte för inte den här väskan kallas för det bottenlösa hålet. Snabbt tar Safiren fram sin handdator. Modemet hittar hon i ett hål i fodret, och så behövs bara en adaptersladd.

Äntligen online igen gnuggar Safiren sina värkande tinningar men nyfikenheten är stor och hon letar reda på sin egen rapport. Aha, var det så han gjorde addo, han skickade 100 scouter, ja men med mina borta kom och gick ju de som de ville. Men hur kunde han veta att byn var obevakad. Vad GJORDE jag inatt egentligen?? Det är nog bäst att kolla igenom loggarna för natten. Hon tar ett djupt andetag för hon inser att det här kan bli pinsamt och ger säkert en extra skjuts åt baksmällan.

-Ztorm, ja henne såg jag skymta förbi, åh vad jag saknar våra pratstunder. Men där var jag tackolov hyfsat nykter fortfarande. Andreas och en till Andreas? Åh det var TT. Ahapp till förklarar varför jag har fler inkommande förstärkningar, Men ajajaj där började jag bli bra berusad. Gifti oxå, ajajajajaj. Safiren både fnissar och rodnar och tar sig åt sitt stackars huvud.

-Och fan, jag pratade med addo. Hmm, så jag får tydligen roa mig med att vara tillsammans med min gamla allians från s7 ett tag då. Men han litar tydligen inte på mig ändå eftersom jag inte får vara därute med de andra.

Safiren suckar och sträcker sig efter mera juice och börjar gå igenom morgontidningarna.

addo får en bild för sitt tilltag

Leave a Reply