Del 29-31 Fredag 22 januari

 

Det är dags att planera #Lekstugans första paneldebatt. Safiren och Siempre behöver prata om sitt förhållande, tyvärr måste han dra igen. Koffe överraskar Safiren genom att hitta hennes hemmakanal på IRC. Hon blir mycket imponerad. Safiren önskar nästan att hon inte lovat Siempre att vara ordentlig, men med det är det som det är så koffe får nöja sig med en bild. När Safiren suktande går hem till sin ensamma säng fortsätter hennes gäster att roa sig själva. Festen tar inte slut förrän framåt fem på mogonen.

 

Del 29 Koffe överraskar Safiren så hon blir alldeles paff  

 

Stämningen börjar bli hög i #Lekstugan. Safiren strosar runt mellan grupperna som gjort det bekvämt för sig ute i studion. Hon stannar till vid Znokens sällskap och tackar honom för resurserna han skickade, en av varje sort. De fnissar glatt tillsammans och hon lovar att använda resurserna väl. Hon ser koffe flirta med alla tjejerna på plats. Han har stött på henne oxå och försökt få med henne bort till grottorna men hon har tänkt på Siempre och varit ståndaktig.

När Safiren kollar till sin mini ser hon att symbolen för IRC blinkar och hon växlar raskt kanal för att se vad det rör sig om. Och nu blir hon verkligen förvånad.

 

 

 

Safiren : Koffe; vad har du nu lyckats med!?!
… respekt grabben.
* Safiren bockar för koffen.
Safiren : wow
… satan koffe
… det hade jag inte väntat mig
… nu har du impat på mig som få på travian
… hahahaha
… så fantastiskt *skrattar*
koffe: han
… snubben
… .-.vatsuG
Gustav.-.: (mooning)
therealboou: ok
koffe: (finger)
Ruzzin/ Nizze: :^)
Safiren : Ja men koffe du har ju gjort nått som ingen annan gjort på de två år jag spelat travian
* Safiren (bow) igen.
koffe: Jag är gud.
* Safiren är faktiskt alldeles stum av beundran.
Safiren : Och är det överhuvudtaget nån som fattar vad jag blir så upphetsad av? *sarkastiskt*
… koffe: Jag har en grotta därborta du vet *blinka*
koffe: Jag vill mer än gärna besöka din grotta.
… Du har en rätt stilig byst.
Safiren : Ja, man får ju visa upp det bästa man har =)
lillhugg lawless /dr no K&Q, PDA|E,TP: Inget av det har man fått se ju *chuckle*
Safiren : http://safirvin.se/lekstugan
koffe: Vi får planera det där framöver Safiren.
lillhugg lawless /dr no K&Q, PDA|E,TP: asg
* Safiren är (party)
Gustav.-.: Tjena saffe.
Safiren : Oh siempre.. kan du inte sociala färdigt nån gång???
… Hej Gustav :*
* Safiren är kelen.
Gustav.-.: Är du sur på koffe eller?
* Safiren hyser stor beundran för Koffe
Safiren : Han är den första travianen på 2 år som letat reda på henes hemvist i cyberrymnden.
koffe: Hur ska du belöna mig då safiren?
Safiren : koffe:
… du ställer mig faktiskt inför ett rätt avsevärt problem.
koffe: Natura är ok.
Safiren : Ja, men jag har min heder. Siempre har (iaf inte officiellt) haft andra äventyr, vilket innebär att jag bör vara sedesam, så då kan jag ju inte flirta med nån annan hur som helst.
koffe: Hmmm.
Safiren : Mm.
… Koffe: Men jag har ju sett att du flirtat med Ztorm 
… koffe: Men att försöka ragga på #amigaswe är ingen idé
… de dokusåpor vi haft där slår allt vad media har åstadkommit.
koffe: Ztorm bara teasar mig =/
Safiren : Men alltså koffe, du har definitivt rankat dig etta denna vecka för mig.
koffe: Tack.

Safiren ger koffe en bild  som belöning

 

Del 30 Fredagskväll i #Lekstugan 22 jan  

 

När Safiren kommer hem till Lekstugan på fredagskvällen är det redan fullt drag i studion. Hon grabbar raskt en öl i baren och går upp till Bowen och hans bröder som slagit sig ner i sofforna lite högre upp tillsammans med Diktor. Det står redan en massa tomma ölflaskor på bordet så humöret verkar på topp. Så mycket på topp så Bowen till och med har tappat bort ölöppnaren så han har vissa problem med att öppna sin sjätte öl. Fiffig karl som han är så löser han ölöppnandet med en penna.

Prick kommer strosande, välförsedd med öl även hon. Kram och pusskalas utbryter mellan henne och Safiren. Safiren känner sig kelen och eftersom Siempre kommer på visit så sällan sneglar hon på Bowen o hans bröder. De är rätt gulliga de där tre, viskar hon till Prick som genast hänger på.

Men innan Safiren kan hänge sig åt kvällens nöjen så måste hon uppdatera sig om vad som hänt. Varje sittgrupp i #Lekstugan är utrustad med minis så hon plockar fram en ur skåpet under bordet och kopplar raskt upp sig trådlöst. Hon ser att den lilla malören när Backamannen kom på besök till Lekstugan har löst sig snabbt och smidigt. Safiren har inget emot farmningsbesök men Backamannen tog med sig 1K imperieriddare och då räckte hennes fällor inte till så gästernas scouter gick åt. Det tar ju så lång tid, suckar hon, att få ihop till nästa nivå på fällorna med hennes låga inkomster. Nu när hon är ensam om jobbet på Filosofiska Nyheter lär hon inte få någon mera lön från Filosoferna heller. Lite lönebidrag till 49/145 skulle inte vara så dumt… Nå till nästa helg ska hon fått ihop till fälla 19 och sen är det bara en nivå kvar innan hon kan bygga fällor på flera platser. Men Lekstugan är obevakad tills hon kan få dit nya scouter. Bowen lovar att skicka några och Gifti ska skicka en ny.

Ölen är slut och Safiren ropar på påfyllning laget runt. I Ris har Lugna och Torgrim fått i sig tillräckligt för att göra uppror. De går i fd LCNs fotspår och bildar en tvåmansallians RUS, de går raskt i krig mot UTT vars president funderar över vad de håller på med?! Lugna och Torgrim finner det lugnast att kväva sina rebelliska funderingar när Ros förklarar krig mot Rus, varför Rus blir blott ett minne efter travianvärldens kortaste krig. Bowen har nu tappat bort både penna och ölöppnare och letar förtvivlat.

Nu dyker koffe upp och börjar flirta med Prick. Fler dras in i studion för att delta i det allmänna vansinnet. Safiren är av nån anledning sur på koffe och säger åt Prick att hon inte ska lita på honom. Och ölen blev trasig igen?! Safiren ser raskt till att få ölen lagad. Skål på er allihopa!

Safiren goes irl för att käka. Hon undrar vad tokstollarna kommer att hitta på medan hon är borta. Kommer hon att tordas läsa chatten sen? Det blev Dirty talk-time VÄLDIGT tidigt idag. Safiren blir borta ett bra tag och de andra tror att hon däckat allaredan, men en vinflaska senare dyker hon upp igen. Ljudvolymen i #Lekstugan är om möjligt högre nu än innan hon avvek. Prick och Safiren börjar diskutera hur de ska inreda en av grottorna för trevliga lekar. Lack o läder och rosa mjuka fällar ska det bli. Ragatan påpekar att de inte får glömma speglar i taket.

Safiren kan inte hitta whiskyflaskan bland alla tomglas och Majestic13 undrar hur man ska kunna poppa ilugn o ro när det ylas så mycket i studion. Koffe stöter på Safiren men hon är lite smågrinig på dessa nödbedda karlar på s2. Hon börjar tro att det enda de bryr sig om är att bräda varandra och att de fullkomligt struntar i hennes känslor.

Då dyker helt plötsligt Siempre upp, men Safiren är inte god att tas med. Efter ett hastigt uppblossande gräl får Siempre nog och drar ifrån byn. Bowen och hans bröder verkar lite trötta och Prick har nattat. Safiren ser att Rolf och Jackie sitter och pratar gamla minnen i ett hörn och hon går dit för att lyssna. Hennes whisky har tagit slut men hon hittar en ny flaska i ett annat skåp. Här är snacket lite mer seriöst och hon lyssnar förnöjsamt när de andra pratar travian. Snart blir det fullt i sofforna runt det här bordet oxå när Thom, Tompa och Bowen ansluter sig.

Safiren är fortfarande kelen men nu är stavningskontrollen helt ur funktion och Bowen har lite svårt att tyda hennes förslag. Safiren lutar sig tillbaka i soffan och somnar. (Jaja, däckar då *rodna*)

 

Del 31 Dirtytalk-time 

 

Senare på natten dyker Prick och Gifti upp och börjar blanda sig i samtalet. Det är dags för Dirtytalk-time verkar det som. När Tompa och koffe börjar spåna så kan vad som helst hända.

Tompa har beslutat sig för att bli massmördare och Prick är till salu för 5:50.

Safiren tittar sig över axeln när hon går. Hennes gäster verkar roa sig aldeles utmärkt utan henne. Suktande traskar hon vidare genom snön till ensamheten i sin våning.

I #Lekstugan är stämningen på topp. Koffe och Gifti kommer överens om hur Koffe ska gå på Gifti. Gifti försäkrar att han inte kommer att hinna få dit deff. Gifti lyckas lägga högsta budet på Prick och hon antar det. Gifti retas med de andra för att de får gå ensamma hem men det ska visa sig att Pricks hjärta räcker till fler.

Koffe och Tompa börjar tävla med rim.

koffe: kan du vara snäll och räcka mig saltet om jag får be
så ska jag strö det i dina sår, det låter väl som en bra idé?
knark är till och med godare än glass med topping
här får du höra på en man med en vision och en förhoppning.

Tompa: Det är bara när man är på g som det är tanken man räknar
koffe får på konstiga ställen utslag och fräknar
alla ropar i jubel och fasa över hans nya läte
nästan så de kastar upp sitt eget innanmäte
precis som varje förändring
är den ej beständig
men för koffe den som aldrig kan ge sig
kommer nog aldrig dagen sluta lycklig för mig

För övriga verser hänvisas till #Lekstugans logg för de klarar inte censuren på forumet.

När Gifti upptäcker att Koffe är svag för Ztorm vaknar hans livvaktsinstinkter och han påpekar för Koffe att han inte kommer att tillåtas komma i närheten av Ztorm.

Och så fortsätter det natten igenom. Ömsom retandes med varandra ömsom delande av seriösa tankar blir det så småningom tyst framåt fem på morgonen.

 

 

Leave a Reply