Sez10 v19

NR 20 sez10 v19 Tredje Årgången
___________________________________________

I dagens nummer!

# Del 1
– Topplistorna

Kom på att servern inte kändes färdig förrän jag tagit prints på sista veckan. Till arkivet liksom..

Spelare

Herman lyckades inte ta popen för tredje gången i rad. Det var spännande på slutet om Spökplumpen eller XJX skulle knipa åt sig förstaplatsen. Spökis hade tydligen bättre resurser och avgick med segern. Stort grattis!! En tröstkram till XJX för god kamp. För övrig kan man notera att popparna är jämt fördelade över allianserna och inte med stark övervikt för någon som det brukar vara tidigare i spelet.

Psyche toppar listan med dubbelt så många points som tvåan Blixtkrig. Grattis till er båda! Olympen ville skaffa sig offpoäng denna runda och tog sig in på plats 10, antar att det var en bidragande orsak till det oväntate attacken mot TPs VU? Även om det sägs vara Studion som varit mest offensiv så har Disney fler spelare på topp20.

Även om jag naturligtvis gratulerar Chang till förstaplatsen, så är deffpoängen lätt förtjänta på slutet och jag hoppar över alla som hade med EG att göra och hittar HD på 10e plats tätt följd av Psyche. Grattis till många väggningar bägge två! Förtjust ser jag att Callidus deffpoäng räckte till för att vara kvar på topp20 även efter EG.

Psyches och Blixtkrigs hjältar toppar som sig bör. Psyche har en Imperieriddare och Blixtkrig så passande en blixt. Den mest populära hjälten på topp 10 är blixten, första Gk kommer inte förrän på 37 plats. Någon som har lust att förklara för mig nu då varför det är så?

De största byarna återfinns sällan bland de största spelarna, så även här. Hur får man ihop 1514 pop i en by? Grattis Zmagool till den bedriften!

 

Sista veckans topplista då. Den toppas av Satans Rock Fest med sin vackra slägga som mottogs av Chang i Absint. Grattis till guldet ni båda! Enola gay gjorde SRF sällskap med en världsrekord?bräcka. Psyche får denna vecka nöja sig med ett silver. De får som vanligt guld på plundrare och grattis till det oxå. Själv fick jag nöjet att se Overrated ta en silvermedalj. Så grattis Over och tack för att jag fick avsluta hos dig *puss*

Och jag fick svar på min fråga om man fick medalj även efter att servern tagit slut. Ja det får man och man kan lägga in den i profilen. Fast till vad nytta, ingen som lär titta på den ändå.

Allianser

 

Den största alliansen blev till slut TP, Dessutom med ett gott avstånd till tvåan NÖN. Grattis TP till en välbyggd allians!

Största genomsnittspoppen på Topp20 hade SKÄRP ER!


Disney toppar offlistan. Här borde man väl kanske hittat studion. Men med uppdelningar och avhopp i båda allianserna så är det lite svårt att avgöra. Jämt ser det ut iaf. Grattis Disney! TP har satsat mer på off denna runda vilket gett en andraplacering. Vad jag fått se så fanns det gott om trupp sparad för alla eventualiteter, bl a en med 400K klubbor som grund. Grattis till en genomtänkt EG-planering!

Hoppar vi över placeringarna pga EG (Grattis naturligtvis Chang &Co) så hittar vi NÖN, SG och Disney på 4e, 5e, och 6e plats. Grattis till så många omhändertagna besök!


Mest offensiva denna vecka är förståss de allianser där veckans guldspelare befinner sig. Grattis, grattis. TP klättrade bäst och TP plundrade mest. Grattis igen gånger två.


VU

 

Serverns sista bild då. Changs och TPs länge eftertraktade seger. Njut av den! Det märktes i chatten hur dedikerade de var. Grattis till alla medlemmar och allierade som alla drog sina strån till stacken!

SKÄRP ER! valde att markera genom att sikta på lergrop sitt missnöje med övriga VU-byggares planering och sänkte inget på Changs VU. Disneys tydligen enda återstående slägga sänkte en nivå. TP gav sig på och tog Jackies BP så det VUt fick byggstopp. TP gav sig även på Cougars VU som låg tvåa och sänkte det 3 nivåer. eVil gav sig på D och tog ner deras. NÖN kom efter på sitt VU och säger att största orsaken var att det fanns inga som ville sitta på VU och ingen deff för alla ville bara kriga.

Åtminstone några släggor var på vandring när det tog slut, men nästa gång så kanske man inte ska vänta så länge med att skicka?

*******************

– – – – – – – – – –
Vill ni komma med egna åsikter och kommentarer? Kontakta någon i redaktionen så kanske just ditt uttalande eller din rapport kommer med. Detta var ett nummer av Filosofiska Nyheter för sez10.

Nytt blad varannan Tisdag klockan 22.00, ehmm… Edit: Den kommer när eller kanske lagom Filosofiskt inte alls. Rätt säkert väldigt inte alls någon mera gång.

Ansvarig utgivare: Safiren

Copyright © 2008-2010 Filosoferna
All Rights reserved

Leave a Reply