v 51

De sista veckorna har jag ingen kopia på från forumet. Jag har samlat ihop det jag hittat i min dator.

 

 

Så här 8 år senare har jag ingen aning om bakgrunden men jag intervuade tydligen flera stycken.

 

Alliansen VSTPN bildades runt Castors VU. Det var Lotta co, Atle och Megane som beslutade sig för att dra sig ur AA-sfären medan Castor var på semester.

En längre tids osämja mellan nilles och detta gäng, nilles beskrivs som en diktator som genom halt åleri mellan gamla och nya löften, sparkningar av folk ur alliansen och till sist ett oprioriterat VU fått dem att bryta sig ur.

Sedan kommer då Castor tillbaka från sin semester och får en del att fundera på. WAAB har fått dåligt med byggnadsplaner och han prioriterar alliansen han krigat med i ett år. Det är tråkigt för övriga i VSTPN men Lotta hade ingen rätt att bryta alliansen. Även om hon har gjort större delen av jobbet på VU och gjort det bra så är det ändå Castor som byggt upp kontot och att hon inte drar jämt med nilles rättfärdigar inte att gå ur alliansen.

Initiativtagarna i VSTPN känner sig förrådda förståss när de blir av med både VU och byggnadsplaner och planerar nu en gruvlig hämnd. Så vi får väl hålla ögonen öppna vi som är nyfikna på fortsättningen.

Hej Lotta, jag har funderat en del. Nu när Waab förlorat sin ena BP så kommer jag att gå tillbaka dit med Castor kontot. Jag sätter alliansen först och vill inte svika dem i A.A som jag krigat tillsammans med under ett års tid. Nilles VU har en möjlighet att ta hem det här, men de behöver Castors BP. Du har skött Castors VU till 99% och gjort det väldigt bra, jag tycker det är tråkigt att det blir såhär, men jag har byggt upp kontot och att du och Nilles inte drar jämt rättfärdigar inte att du bryter med alliansen. De enda som gagnas av det är våra motståndare.

Till alla er andra ber jag om ursäkt, men Lotta hade ingen rätt att bryta med alliansen som hon gjorde. Pratar ni med ledningen är ni säker välkomna tillbaka. Ni får gärna fortsätta stödja Castors VU, ingen egentlig skillnad mer än att vi kör under A.A. flagg igen.

Mvh

Castor

Hejsan Alla,

Vi blev idag på morgonen förådda av Castor, han hade kommit överens med den gamla alliansen att flytta tillbaka till dom, för de hade förlorat en av sina byggplaner. Castor var på semester när co spelaren Lotta valde tillsammans med mig och Megane att dra oss ur AA sfären för vi och vårat VU blev nerprioriterat till noll och intet.

Vår förre ledare nilles är en diktator av sällan skådad omfattning. Hans styre bestod hela tiden av halt åleri mellan gamla och nya löften som i stort aldrig uppfylldes. Utöver det så var han smått scitso för han kastade ut folk till höger och vänster i olika sammanhang. Sedan efteråt kunde någon annan meddela att det var ett misstag och man var välkommen tillbaka.

Well för att göra en lång historia kort så tröttnade vi. Vi och beslöt oss för att skapa en egen allians runt det VUt som de ändå nedprioriterade.

I helgen som gick klantade vår gamle allians bort sin ena byggplan och kunde därför inte fortsätta sitt VU bygge (det krävs 2 för att bygga vidare efter nivå 50). Castor som då tillfälligt hade byggplanen, som tagits av palle kontot snodde med sig byggplanerna och gick tillbaka till WAAB. Så nu står vi utan vare sig VU eller byggplaner.

Eftersom jag och några till plannerar en gruvlig hämd så vill vi inte att ni har kvar trupper i castor VUt för där kommer de att dö. När vi närmar oss hämdens ögonblick så ska vi meddela er alla vad som är i görningen, så ni kan följa skådespelet lite närmare. Tills dess vänner och kamrater. Tack för den tid ni ställt upp för vårt VU och må många framtida traviansegrar fylla ert CV 🙂 Denna gång kommer vi dock inte segra i ordets rätta bemärkelse, men likväl kommer vi känna segerns söttma i munne och detta till absolut fullo! 🙂

Hade mina vänner, vi hör av oss med mer info som det lider!

Tills dess bygg på era stolta imperier och kom ihåg var stolta, det var inte vi som svek!

Eder trogne vapendragare Atle

(jag tror ledningen i VSTPN håller med till fullo)

Lotta tog kontakt med mig och ville ge sin syn på händelserna runt VSTPN. Det är bra det för nu när jag har semester så söker jag inte aktivt utan tar det jag får 🙂

[b]Lotta[/b] berättar:

När nilles blev sänkt så var det meningen att det skulle satsas på castors vu men helt plötsligt så vänder nilles med anhang och talade om så skulle det inte bli. Det gjorde att jag kände att jag inte ville fortsätta att spela vilket jag medelade ledningen och bad dom att meddela mig vem vilka som skulle ta hand om castorskonto med VU. Ett VU fullt av spelarnas trupper. Ingen hör av sig på två dygn, trupperna svälter osv. Under den tiden hörde flera spelare av sig till mig och ville fortsätta köra castors VU. då ändrade jag mig. Vi gick ur i all vänlighet och ville ha ett samarbete med våra gamla vänner, självklart med samma mål med serven, men dom avböjde. Lugn och ro, de skötte sitt och vi skötte vårt, sen kom castor hem från sin semester och jag förklarade läget och han tyckte det va oki (sa han till mig).

Sen vaknade Lotta en morgon och hittade det igm från Castor som jag refererat tidigare om att hon skött Castor bra men att Castor tänkte gå tillbaka till WAAB eftersom byggnadsplanerna behövdes där.

[b]Lotta:[/b]

Innan han gick tillbaka så attackerade dom pallekontot och tog den bp som jag själv hade tagit för att ha som säkerhet…..

Sen hör till saken att castor gav mig fria händer med kontot innan han åkte på semester…

Så summan av kardemumman är att jag har inte stulit något. Jag tog hand om ett VU tillsammans med ett antal spelare som ville satsa på castors VU….ville ha ett samarbete med nilles men dom avböjde. castor gick bakom ryggen på mig och snodde en bp som inte hade något med hans vu att göra.

Vi har haft samma mål som dom ända tills dom börja att attackera palle-kontot.

Lottas avskedsbrev innan VSTPN bildades:

Då vill jag bara berätta att vi är några stycken som inte är så nöjda med hur saker och ting funkar i allyn. Jag har suttit på castors vu många långa timmar och kämpat för att det ska bli så bra som möjligt. Jag känner att castors vu har blivit åtsidosatt när det gäller det mesta under hela EG, och att löften som har getts inte har inbringats, hjälp som inte har funnits osv. Så därför väljer jag en annan väg för att prova mina vingar. Ni som känner samma sak får självklart följa med och prova era vingar.

Jag vill självklart att vi ska fortsätta att vara vänner och låta varandra vara i fred.

önskar er all lycka i spelet.

kram Lotta

********************************

 

Några rapporter

Interim vs WAAB

Troja vs Syntax

 

Tio i topp

 

 

Leave a Reply