Del 10-14 Safiren får en beundrare

 

Begravingsentreprenören är utarbetad. Det var ett drygt jobb när Gifti satt stopp för en viss ICEs härjningar, och han var ju inte van att ha något att göra i Safirens lilla by. Segern måste naturligtvis firas. Det blev en blöt afton.

Del 10 TT ryktar

Ryktas om att han som försöker stöta på safiren är för tillfället ganska ägd.

[23:36:33] Safiren: Andreas: och het på gröten är du på forumet oxå. Det gillar jag 

Ryktas att segern är min tills den andra charmören vågar visa sig här på forumet! Så duellen kan börja.

[23:41:58] Andreas : Safiren
[23:42:06] Safiren: mm, hjärtat?

 

Del 11 En ny kavaljer dyker upp 

 

* Andreas [The^^] invited safirwin
Andreas [The^^]: SAFFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
* Andreas [The^^] gömmer sig och låter carl sköta allt.
Safiren: Hejsan =)
Majestic/13.0.0.0.0: Hej Safiren..
Safiren: Så överraskande trevligt då *ler*
Majestic/13.0.0.0.0: Vi hade tråkigt bara..
Safiren: Åhå, och då tror ni det blir roligare om ni drar in mig? =)
Majestic/13.0.0.0.0: Så Andreas sa “var är brudarna”..
Safiren: Haha.
Andreas [The^^]: Dom kommer.
Majestic/13.0.0.0.0: Han är så yster ikväll..
Andreas [The^^]: Det är lill-lördag ju!
… Alla är jättefulla i mr.boo alliansen
Safiren: w8, jag ska hämta mig en whisky.
Majestic/13.0.0.0.0: Ge mig en single malt..
Andreas [The^^]: Jag med.
… men saffe..
Safiren: Lagavulin16 och den blev jättetrasig *ledsen*
Andreas [The^^]: Du har ju lagt upp en tråd om ditt mys med Ice.
Safiren: Som tur är har jag en till =)
Andreas [The^^]: Känns som om du halv flörtar med Polaris för han är en kåt 40 åring? *flinar*
… Eller han kanske är 39? *blinkar*
Safiren: Andreas: Och nu vill ni mysa? *skratta*
Andreas [The^^]: Klart.
… Alla i den här alliansen är för unga för mig.
Majestic/13.0.0.0.0: Du bjuder ut dig skamlöst Andreas.. *rodna*
Andreas [The^^]: Så en kvinna med erfarenhet är vad jag söker!
Safiren: lol
Andreas [The^^]: Tror jag hittat det i dig.
… *skratta*
Safiren: Gick ju inte så bra med *censur*, så jag känner mig lite bränd..
Andreas [The^^]: Jag är ganska kramgosig.
Safiren: Vet inte om jag törs lita på karlarna här på s2.
Andreas [The^^]: Klart du kan lite på mig *ler*
… Men lite sur på att du dras till yngre män.
Andreas [The^^]: Jag är ju singel och ledig i mina bästa år.
Andreas [The^^]: Men safiren..
Safiren: <—-
Andreas [The^^]: Du gör mig lite *rodna*
Safiren: *fniss*
Andreas [The^^]: Men klart du är den hetaste 30 +aren.
Safiren: Du har kollat antar jag? =)
Andreas [The^^]: Klart jag har.
Safiren: mm
… älskar den *skratta*
Andreas [The^^]: rawr
… han får inte ta dig ifrån mig.
Safiren: min whisky är slut *ledsen*
… påfyllning =)
… Caol Ila 12.
Andreas [The^^]: Våra tappra ärade soldater kommer alltid stå inför ditt försvar, din charm, din snygghet har chockerat dessa soldater. Nu är dom fast i din charm, de kommer aldrig att ta sig ut. Dina ögon tänker dom, det är det enda som räcker. Att se dina ögon är det enda dom vill, utan detta försvinner livsglädjen och försvaret går under. Men så länge dina ögon är öppna, så kommer de alltid att stå i ditt försvar
Safiren: ohh *rodna*
…jag tänkte du skulle få en present Andreas.
Andreas [The^^]: Oh, låter inte helt fel? En naken bild?
Safiren: w8
… måste fixa lite
Safiren: Nu ska vi se..
Majestic/13.0.0.0.0: Andreas har slutat andas nu..
Safiren: Andreas: Du har fått en egen mapp på min server *lol*


Andreas [The^^]: Haha
… hur lyckas man? XD
… haha, jag får hjärtflimmer

 

Del 12 Safirens studio 

Vid den välupplysta inbjudande grottmynningen står ett helt gäng med tofflor. Tofflor med långa snablar, små nätta inneskor i siden, stickade fodral i glada färger, lätta sandaler av läder med bara en rem för tårna. Ovanför sitter en skylt – Var snela och byt till tofflor!

Innanför mynningen breder en smaragdgrön matta av mossa ut sig, i mjuka vågor översållade av tusenskönor och förgätmigej stiger marken mot grottans väggar där alkover med draperier av bougainvillea skymtar i dunklet.

Bekväma fåtöljer och soffor står utplacerade på terrasserna omgivna av fuschior. Här och där glittrar vattnet safirblått i de små dammarna som ligger utspridda som små smycken. Strategiskt utplacerade schakt låter solstrålarna titta in.

Längst bak i grottan bildar mossan ett podium. Runt ett stort massivt stubbliknande lågt bord, gjort av det uråldriga träd som föll för katapulterna, står länsstolar utplacerade. Små grottroll ilar omkring och fixar de sista installationerna.

 

Del 13 Nattens Hemligheter 

Herre min skapare, vad är det jag ser? Har bevittnat dessa otroliga skatter, att alla ställer upp för en ung kvinnas charm är makalöst. De är som fast i hennes blick, hennes charm, hennes ord. De gör allt i hennes makt, kommer med frukost i sängen, tvättar hennes hår, ser till att hon blir snygg och vacker till morgonen. Tvättar hennes kläder, gör inordning maten, städar och är alltid trevliga.

Men vad jag har hört så ligger det något i med “Var snela och byt till tofflor”. Går själv runt med skorna inomhus, men alla nya unga romantiker lyssnar genast och tar på sig tofflorna. Jag går ner med tunga stora steg och ser hur hon har redan 7 st romantiker runt om sig, när hon sitter och läser senaste nyheterna. När de får syn på mig så blir de arroganta, de tittar så mystiskt på mig.

Jag sätter mig vid bordet, ger mig älskade en kyss. Sen blir det helt tyst, de nya romantikerna som sitter på knä framför Safiren ger mig nu en annan blick. Jag får känslan av att jag är lyckligt lottad, makt och lite respekt från en av charmörerna.

Vem är jag då?
Jag är den hemliga älskaren. Har ett långt silvrigt hår som alltid är väl kammat och inordning gjort. Uppklädd med en fin kostym gärna något dyrt engelskt märke, går runt i svarta fina skor och har en ståtlig hållning. Klockan som jag håller så kärt är en Breguet lommeur och en av världens mest legendariska urmakare. Denna modell är ett klassiskt fickur i 18 karat gult guld med handgjort urverk och dubbelriktade roterande urtavlor.

Då den efterlängtade helgen kommer brukar jag ta chansen att leva ut romantiken med långa förspel, levande ljus, öppen brasa, skön musik, god mat och dryck. Kan vara detta att jag inte är som er unga pöjkar. Ni förstår inte kvinnans njutning av en romantisk kväll. Men ni börjar göra mig lite oroliga, allt fler och fler yngre romantiker kommer och försöker förföra Safiren. Och jag har ingen koll när jag är ute och jobbar med mina byggnader. Därför har jag nu skickat en häst, som i detta läge kan se alla era försök till en lyckad natt med Safiren. Så jag varnar er, tvinga mig inte skicka fler vänner för att bevaka min älskades by.

 

Del 14 The Taker gör entré

Uppe på podiet i Safirens studio sitter Ztorm och Safiren bekvämt uppkrupna i varsin länsstol. Över det stora stubbordet ligger det fullt med inredningsprover, trä, läder, och tyger samsas med blommor, smidesdetaljer och prydnadsföremål.

– Jag har en fantasi om en grotta för myspys där det hänger tunga gobelänger längs väggarna, samtidigt vill jag gärna ha ett sidentak. Tror du att vi kan få fram det i väveriet, säger Safiren till Ztorm.

– Det ska nog gå bra, svarar Ztorm. Rolf skickade lite resurser tidigare i veckan som vi kan använda till det.

– Har du förresten sett den där kopian av Hulken som TT skickat hit? Han verkar mena allvar. Först en spårare och sen en Hulk. Kan du förresten fixa fram nått åt hulken så vi slipper se hela eländet? Safiren ryser.

Ztorm skrattar och nickar.

-Som tur är, fortsätter Safiren, brukar de ju inte ha så mycket hjärna de där muskelbergen. Jag får väl se till att han blir distraherad. Safiren ser hemlighetsfull ut.

-Men du… säger Ztorm, TT?

– As in “att varför i hela fridens namn har du slagit dig ihop med honom?” frågar Safiren.
Ztorm: Mer så ja… 😛
Safiren: lol
… Vi måste väl bli det perfekta paret =) Safiren, känd för sin neutralitet och för att inte skriva utan lov – och The Taker, känd för… ja hrm ni vet..
Ztorm: Haha, söte andreas…

Safiren tittar på det stora timglaset. Ett grottroll har nyss vänt på det.

-Förhoppningsvis kommer han snart. Majestic kommer inte förrän i morgonbitti. Jag har tjatat i flera dagar nu att menar TT allvar med sin uppvaktning får han komma hit. Han påstår att han är upptagen med sina byggnationer, men jag vet inte jag. Jag tror det finns andra vackra “byggnationer” som tilldrar sig hans intresse.

2.Latium förstärker #Lekstugan
skickat: fm idag vid 01:18:16 Klockan
Avsändare Majestic13 från byn 2.Latium
Spårare
Trupper 1

Det hörs ett klapper mot gatstenarna utanför. Ett lågt mummel hörs utanför när stallgrottrollet övertar tyglarna. Utan att ens tveka vid skylten om tofflor sveper The Taker in. Hans välputsade handgjorda randsydda skor från Barkers gör djupa avtryck i mossan. Safiren rynkar pannan.

-Men han är stilig att titta på i sin välskräddade engelska kostym, tänker hon. Hoppas bara att det visar sig att han är stadd vid kassa oxå. Jag är ju van att bli försörjd och det är länge sen jag fick någon lön från Filosofiska Nyheter.

Det väderbitna ansiktet lyser upp när TT får syn på Safiren. Ett lätt missnöje skymtar när han får syn på skaran som lättjefullt vilar på mossan.

– Välkommen hjärtat! säger Safiren och vänder upp ansiktet för att ge honom en välkomstkyss. I ögonvrån ser hon en snabb blick av avundsjuka hos en i skaran.

 

 

 

 

Leave a Reply